Mások is leskelődnek a szomszédaik után?
Ki hogy van ezzel? Mert szerintem az én családom olyan mint egy sorozat, anyámék furkálják a szomszédokat, leskelődnek utánuk ablakon keresztül, egymásnak pletyóznak, az egyik szomszéddal kibeszélik a másikat, a másikkal meg az előzőt, hallgatóznak, sunyiznak... Én nem szeretem az ilyet de már amikor anyám rángat az ablakhoz hogy hűűűű ezt nézzem meg meg azt nézzem meg.... ma is húz az ablakhoz hogy nézzem meg hogy a szembeszomszédnak megjött a meleg bátyja hétvégére. Kinéztem, ott állt a srác az udvaron, mondom igen és? Hát semmi, csak nézzem ahogy az udvaron áll. Hát nooormális? :D Apa meg a budin ülve szokta hallgatni a szomszédokat, előbb tudtuk meg hogy válnak mint a saját szüleik. Bátyám is múltkor extázisban kezdett el üvöltözni hogy a szomszédnál most zárják el a vizet, és mindenki ott lógott az ablakon, egymás hegyén hátán néztük ahogy elzárták a vizet. Pedig tesóm már 27 éves neki már lehetne több esze is :D de mondom sokszor én is a megszokás rabjává válok és én is nézem amit anyámék néznek, pedig alapvetően engem nem érdekel.
De most este is, csöng a telefon, felveszem, hát a második szomszédunk telefonált hogy halljuk e hogy a negyedik szomszéd bömbölteti a zenét, és milyen felháborító ez meg az első szomszédunk (akik köztünk laknak és válnak) mit szólnak mert ott kisgyerek van, hát mondom hű meg há, de tessék várni adom anyát mert már itt tobzódik mellettem és várja a kagylót, aztán bejöttem a szobámba ők meg még 10 percig erről beszéltek hogy a zene hogy üvölt este 8 után.
Az egyik szembeszomszédunk meg reggeltől estig kinntült az udvaron és bármi volt egyből szaladt anyámhoz meg anyám is hozzá, ők aztán elköltöztek, de a pletykálás megmaradt.
Normális ez? Felborítani egymást az ablaknál hogy mindenki jól lássa a másikat? Mondjuk anyám képes családon belül is ilyet csinálni, múltkor 1 óra hosszáig!!!állt éjszaka a sötétben a kulcslyukamnál és hallgatta a telefonbeszélgetésemet a barátommal, és ezt másnap tudtam meg mert minden szavamat számon kérte rajtam.
Néha olyan furának érzem a pereputtyom. Vélemények? Amúgy nagyvárosban élünk, kertes részen.
22L
Bocsi
Nem úgy értettem a példát
Csak hogy pl. Itt vagyok én aki nem 22 éves
Jaj de bocsi
Te ugyis jobban tudod
Hisz azok tudnak a legtobbet akik nem is ismernek!
Úgy sajnálom hogy 22 éves vagyok!
Megígérem jovore 23 leszek!
Amugy nem vagyok 22 de nem értem a kommented,attol még hogy te furcsálod hogy sokan 22 évesek nem fog megváltozni a koruk
Én néha kukkolni szoktam őket
(Ne értsétek félre nm ugy)
Csak most költözött ide a hátsó szomszédunkba egy család,a mi házunk meg belül van ugyhogy én mindig nézem ahogy felkapcsolják a kinti villanyt
De ők is amugy minket
Mert egyszer a kislány aut nézte kik laknak itt
Lattam :D
Hát igen.Szerintem egy alapvető hiba egy boldogtalan élethez.Ki mit csinál.Ha nem a szomszéd,akkor a családod körül molyoskodsz.Ha nem ők, akkor a sztárpletyka.Ha ez nem, akkor a folyamatos vásárlás , meg divatozás.
Az ilyen embereknek nincs konkrét "privát" élete.
Egy élet (szerintem )arról szól ,hogy a saját bajaiddal foglalkozol.Hogy leköt a házkörüli munka, vagy próbálsz egy hobbival foglalkozni, és értelmet keresel arra ,hogy jobbá vagy boldogabbá válj.Sajnos ,csak ez tud igazán boldogságot okozni.Minden más, hogy ki mit csinál,ki mit vesz,ki milyen ember, illetve ,hogy audival furikázom ,meg én majd megmutatom , az összevisszahazudozás féle életfelfogás ,csak emészti az embert úgy testileg úgy lelkileg.Mind gyarlónemberek vagyunk.Ezért nem érdemes mások életét figyelni.Arra kell törekedni,hogy ebből kitörj, és jobb emberré légy.
Nagyon sok embert látok pl olyan csapdába esni, hogy menő autóval furikázik,de alapvetően mit is ért el?Dolgozik látásról vakulásig, hogy fenntartson valamit, amit ha jól meggondolsz nem is a tiéd.Mert amiért nap mint nap fel kell kelned ,hogy megtartsd ,az valahol nem a tiéd.Sokan élnek úgy hogy ez egy audi.Én csak azt látom ,hogy ez is csak egy újjabb unalmas autó.
De mindég örültem annak ,ha más boldog volt valamitől.
És remélem senkit nem sértettem meg ezzel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!