Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mások is leskelődnek a szomszé...

Mások is leskelődnek a szomszédaik után?

Figyelt kérdés

Ki hogy van ezzel? Mert szerintem az én családom olyan mint egy sorozat, anyámék furkálják a szomszédokat, leskelődnek utánuk ablakon keresztül, egymásnak pletyóznak, az egyik szomszéddal kibeszélik a másikat, a másikkal meg az előzőt, hallgatóznak, sunyiznak... Én nem szeretem az ilyet de már amikor anyám rángat az ablakhoz hogy hűűűű ezt nézzem meg meg azt nézzem meg.... ma is húz az ablakhoz hogy nézzem meg hogy a szembeszomszédnak megjött a meleg bátyja hétvégére. Kinéztem, ott állt a srác az udvaron, mondom igen és? Hát semmi, csak nézzem ahogy az udvaron áll. Hát nooormális? :D Apa meg a budin ülve szokta hallgatni a szomszédokat, előbb tudtuk meg hogy válnak mint a saját szüleik. Bátyám is múltkor extázisban kezdett el üvöltözni hogy a szomszédnál most zárják el a vizet, és mindenki ott lógott az ablakon, egymás hegyén hátán néztük ahogy elzárták a vizet. Pedig tesóm már 27 éves neki már lehetne több esze is :D de mondom sokszor én is a megszokás rabjává válok és én is nézem amit anyámék néznek, pedig alapvetően engem nem érdekel.

De most este is, csöng a telefon, felveszem, hát a második szomszédunk telefonált hogy halljuk e hogy a negyedik szomszéd bömbölteti a zenét, és milyen felháborító ez meg az első szomszédunk (akik köztünk laknak és válnak) mit szólnak mert ott kisgyerek van, hát mondom hű meg há, de tessék várni adom anyát mert már itt tobzódik mellettem és várja a kagylót, aztán bejöttem a szobámba ők meg még 10 percig erről beszéltek hogy a zene hogy üvölt este 8 után.

Az egyik szembeszomszédunk meg reggeltől estig kinntült az udvaron és bármi volt egyből szaladt anyámhoz meg anyám is hozzá, ők aztán elköltöztek, de a pletykálás megmaradt.

Normális ez? Felborítani egymást az ablaknál hogy mindenki jól lássa a másikat? Mondjuk anyám képes családon belül is ilyet csinálni, múltkor 1 óra hosszáig!!!állt éjszaka a sötétben a kulcslyukamnál és hallgatta a telefonbeszélgetésemet a barátommal, és ezt másnap tudtam meg mert minden szavamat számon kérte rajtam.

Néha olyan furának érzem a pereputtyom. Vélemények? Amúgy nagyvárosban élünk, kertes részen.

22L

2009. máj. 30. 21:56
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
100%
Ez mifelénk is menő az egész kisvárosban. A legjobb az volt, hogy 2-3 hónappal az esküvőnk után ketten is megkérdezték az utcán apámat, hogy van az unoka. Ő meg csak nézett, miféle unoka. Hát ezek a nagyszerű idevalósiak összeadták, hogy 20 évesen mi másért kell hirtelen megházasodni, ha nem a gyerek miatt?
2009. máj. 31. 01:25
 12/54 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon super a szoveged! Jopofa vagy:)

Nalunk a szembe szomszed kukkol mindig, mindenkit. Londonban elek.

2009. máj. 31. 09:41
 13/54 A kérdező kommentje:
Hát így korán reggel olyan jót röhögtem a beírásaitokon!! :D :D :D :D :D :D de esküszöm megnyugodtam egy kicsit hogy nem csak az én családom kattant ilyen szempontból! :D :D
2009. máj. 31. 09:46
 14/54 anonim ***** válasza:
100%

nálunk a szembeszomszéd néni óriási pletykás..már 3szor temette el 3 még vígan elő kedves környékbeli ismerőseit..merthogy látta az ablakból,hogy jött a mentő érte:Smásnap látom jön szembe akiről azt mondta nekem hogy jááj meghalt a sanyi,tudtad?mondom tééényleg??ma láttam kapálni a kertben..ő meg:ja,hát akkor lehet nem az a sanyi....XDXDXD(sanyi fia mentőtiszt,gyakran hozzák haza a mentőautóval,biztos azt láttaXD)ja meg egyszer meggyanusított,hogy ő látta hogy én a bokraiba beteszek 2 sündisznót,hogy idegesitsem az ő kutyáját,és mindezt azért,hogy ő ne tudjon aludni az egész éjszakás ugatástól.na ezen aznap este annyit röhögtem,hogy majdnem elvitt a mentőXDXD még jó,hogy nem látta,mert már halálhirem keltette volna..:Dja egyszer még azzal is meggyanusított,hogy az előttük lévő rózsát én este orvul fogtam,és levágtam,(Állítólag ezt látta is az ablakból)mert hogy látta hogy a papámon rózsa van a temetőben a vázában,és hogy neki meg van fogyatkozva a ház előtt a rózsa,szóval biztosan én loptam el.ezekről anyámnak is beszámolt,anya azt mondta hogy jaj nagyon jó,kb ezer éve nem röhögött ilyen jókatXD

van még egy pár ilyen vicces beszólása,de nem mesélem mert igy is hosszúra sikerült monológom:D..

2009. máj. 31. 11:15
 15/54 anonim ***** válasza:
100%
Írjatok még, ezek nagyon jópofák! A jó az, amikor tudunk nevetni, de azér vannak durvábbak is...
2009. máj. 31. 12:12
 16/54 anonim ***** válasza:
100%
Aki nagyon ráér... itt is van pár öreg, én meg adok nekik csámcsogni valót öreg korukra.
2009. máj. 31. 12:14
 17/54 A kérdező kommentje:

"jááj meghalt a sanyi,tudtad?mondom tééényleg??ma láttam kapálni a kertben..ő meg:ja,hát akkor lehet nem az a sanyi" :D :D :D ÚRISTEN :D :D :D :D :D :D áááááááááá :D :D :D bexarok a röhögéstől :D :D :D ez nem semmi!!! :D :D :D

De amugy igen ahogy az előttem szóló is írta, vannak durva szomszédok is, pl pont itt ezen az oldalon olvastam valaki panaszkodott, hogy panelban az egyik szomszédnéni annyira utálta az ő kutyáját hogy az utcáról szedett össze kutyakakát, mindenkinek a küszöbére rakta és mindenkinek azt mondta hogy látta hogy a csávó kutyája volt az, így akarta elérni hogy a lakóközösség kirekessze a kiskutyát a házból. Na ez azért durva..

2009. máj. 31. 12:17
 18/54 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is detto ez van....A szomszédok jobban tudják mi van a másiknál mint saját maguk.Na meg a kedvencem a "miből él ez?"stb."honnan van rá pénze?".Na meg ami még említésre méltó hogy "versenyeznek" kinek szebb a kertje.A lakásuk tök gáz belülről, de az a lényeg, hogy a kertbe egy szál gaz ne legyen mert azt látják a szomszédok......:-))))))
2009. máj. 31. 12:38
 19/54 anonim válasza:
100%
Lehet már írta vki, nem volt időm elolvasni a hozzászólásokat. Szerintem a szüleid azért csinálják, mert nincs jobb dolguk, unatkoznak és le kell, hogy foglalják magukat vmivel. Elhiszem hogy idegesítő én sem bírnám, főleg hogy nekem nagyon fontos, hogy legyen magánéletem.
2009. máj. 31. 12:53
 20/54 anonim válasza:
78%
Szerintem ezek az emberek nem végeztek el 6-8 osztálynál többet
2009. máj. 31. 16:47
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!