Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet depressziós lettem?

Lehet depressziós lettem?

Figyelt kérdés
Nem érdekel már semmi,a régi barátaimmal sem nagyon törődöm,és anyámmal sem!Férjnél vagyok 5 hónapos babával,férjem szeret kedves ember,imádjuk egymás.A házimunkát mindent elvégzek,meg a babával amit kell,csak olyan nyomott nincs kedvem van már 1 hónapja.Volt egy törés éltembe anyóssommal,és férjem családjával szinte kiutáltak a családból,és nem tudom meg emészteni.A férjemet mindig ellenem uszogatja,és minden áron Őt akarja meg a fiamat.Nem tudom mit meséltbe a rokonoknak de már az is utál aki kedves volt eddig hozzám:(
2009. máj. 29. 10:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Csak érdekel, ha foglalkoztat! S igy tényleg bedepizel! Ha nem tudsz velük beszélni, akkor hogyd ràjuk, ne is törödj velük, de tényleg! Zàrd ki öket a gondolataidbol, koncentràlj a férjedre s a babàra! Anyosodrol meg ne is végy tudomàst, jobban fog az neki fàjni, mint neked! Légy boldog s vidàm!Döntsd el, hogy boldog leszel anyossal vagy nélküle, azt légy az! Gondolom nem akarod hogy a kapcsolatod is tönkre menjen! Nem tudom mi volt a problémàja, de a fius anyukàk, àltalàban mindig bele akarnak szolni a fiaik életébe! Nem àltalànositok, tisztelet a kivételnek! Engem se szeretett az ex "anyosom", de mikor màsik nö lett a "mennye" ràjött, hogy engem szeret, azota is vissza sir àllitolag /benfentesek mondtàk :D/
2009. máj. 29. 10:38
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A férjed hogy áll az anyóskonfliktushoz? Ilyenkor neki a legnehezebb, az ő anyja meg felesége nem jön ki. Neki melléd kellene állnia, nem tudom, tud-e róla!
2009. máj. 29. 11:57
 3/4 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Férjem mellettem áll,hál ég!De csak azért mert tudja,hogy ha ellenem fordul akkor lemondhat rólam is és a gyereket is ritkában láthatja.Tud mindenről hisz előtte zajlik minden!

Az a lényeg,hogy anyósnak semmi nem tetszik amit én csinálok,mondok 3 évig tűrtem de miután meg lett a babánk megváltoztam,és nem hagytam se magam sem a gyereket!Így fogalmazott:túlzásba viszem a gyerek iránti szeretetemet,és a férjem is.Az is szúrja a szemét,hogy férjem család előtt ad puszit,és simogat.Olyankor rászólnak,hogy fejezebe.

2009. máj. 29. 12:27
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem nem veled van a gond, nem hinném, hogy depressziós vagy, mert egy ilyen anyósra más még rosszabbul reagálna. Elképesztő amit írtál!! Az anyósodnak pszichológusra lenne szüksége mert nem tudja elengedi a fiát és nem tudja elfogadni, hogy végre felnőtt! Borzasztó lehet neked, még szerencse, hogy a férjed melletted áll.

Amúgy milyen gyakran léptek kapcsolatba velük? Sokat találkoztok? Közel laktok? Esetleg egy házban? Mert, ha túl közel vagytok, akkor megoldás lenne a költözés, egy olyan helyre, ahol nem lát bele a mindennapjaitokba. Ha viszont ez nem lehetséges, akkor sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy vigyázz vele! Nagyon veszélyesek tudnak lenni az ilyen anyósok! Ne háborúzz vele inkább nyíltan, inkább legyél vele kedves! Hidd el, hosszútávon ez a jobb megoldás, mert mindenki azt fogja látni, hogy te mindent megteszel, hogy megjavuljon a kapcsolat, csak ő nem. Azért mondom ezt, mert rengeteg házasság ment már tönkre hasonló konfliktusból, hogy a férfi megunta, hogy ő a harcvonalon áll és elege lett, ami a nőnek nem tetszett természetesen, hogy nem állt ki érte az anyós gonoszságaival szemben. Viszont ha a férjed azt látja, hogy te igyekszel, jót akarsz, nem mondasz róla neki rosszakat, akkor egy idő után lehet, hogy magától teljes mértékben az anyós gonoszságai ellen fordul. Nagyon nehéz helyzet ez. Persze megértem, hogy egyre nehezebb így élni. Szerintem keress magadnak másik hasonló korú kismamatársaságot mint te vagy és járj velük össze gyakran. Sokat könnyítene a lelkeden, ha együtt szapulhatnátok az anyósokat... és közben lenne egy jó kis társaság is. Sok sikert, szorítok neked és a férjednek, hogy legyőzzétek valahogy...

2009. máj. 29. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!