Depresszios lettem. Mit tegyek?
Az a baj, hogy meg 2 honapom van vissza kulfoldbol es ez nekem nagyon hosszu mar. Iszonyat honvagyam van es a ferjem meg otthon var. Vele alig tudok beszelni es aggodom, h mi lesz ha hazaerek, mert igy semmilyen eletet nem tudunk elni meg erzelmileg sem. Amugy se egy bobeszedu es az interneten meg csak beszelgetni lehet. mit tegyek? Hogy nyugtassam meg magam h gyorsan elmegy ez a 2 honap.Egyre rosszabb...egyre lassabbnak erzem az idot.
Amugy egy heten 6 munka nap van es a munkaido meg igy van:reggel 9tol hajnali3-ig melozok minden nap.Szoval nem valami jo de nem tudok felmondani.....
Adjatok valami biztato szavakat mert megorulok!!!!
Szia. A depresszióra való hajlam mögött állhatnak hiányállapotok is. [link]
Érdemes lenne elolvasnod, itt cikkek vannak a témában. Elképzelhető, hogy egy kis utánajárással lehet, hogy el tudnád kerülni az antidepresszáns gyógyszereket. Még ajánlom, hogy keress rá: depresszióipar
Hát biztos nem narancsot szedsz a spanyol ligetekben, ha ez a munkaidőd...
Próbáld meg élvezni a környezeted, ne csak mint munkahelyet láss benne. Ha nem írod meg, mivel foglalkozol, akkor biztos sok pénzt fogsz hazavinni ;)
A férjed gondolom ismerted a házasságod előtt is erről az oldaláról, minek hagytad magára, ha most a bulizása zavar?
De mondom, a lényeg az, hogy ne azzal foglalkozz, milyen szar neked most a hátralevő 2 hónap, hanem tervezd el, hova fogod elkölteni a kapott lét. És készülj fel az otthoni fogadtatásra ill. meglepetésekre.
ilyen családi háttérrel nem vállaltam volna be ezt a külföldi melót.
jobb lett volna, ha az uradat is magaddal viszed, bár úgy látszik, nélküled jobban érzi magát. vagy csak a hiányodat próbálja enyhíteni ezzel a mértéktelen bulizással?
kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!