Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért néznek? Mi olyan fura ezen?

Miért néznek? Mi olyan fura ezen?

Figyelt kérdés

Ma elmentem az 1 éves fiammal a boltba és azt vettem észre hogy sokan megnéztek minket. Normálisan voltunk felöltözve meg normálisan néztünk ki, nem csináltunk semmi szokatlant. Már többször is előfordult hogy néztek de nem értem miért. Most ez miért érdekes?

30/F

2012. jan. 25. 11:39
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
54%
talán mert a legtöbb pasi csak óvodáskortól cipeli magával a gyerekét, addig nem nagyon tud vele mit kezdeni, te vagy a kivétel
2012. jan. 25. 13:09
 22/30 anonim ***** válasza:
69%

Mert az apa gyerek kombináció nagyon kellemes benyomást kelt.

Nem véletlenül nem anya gyerek kapcsolatokat mutogatnak a reklámokban, hanem apa motorozik a fiával, akkor meccset néz a fiával, süt a kislányával. Szóval az anya gyerek kb. belőlem sem vált ki semmit, pedig én nő vagyok, de lazán elmegyek mellettük, nem érdekelnek. Egy apa gyerek viszont más, attól jobb kedvem lesz :)

2012. jan. 25. 13:18
 23/30 anonim ***** válasza:
2012. jan. 25. 13:46
 24/30 anonim ***** válasza:
78%

Na igen, erről beszéltem :) Ezek a képek fantasztikusak (kivéve amikor a hasára fekszik, az valamiért nem jön be :D De lehet csak a faszi unszimpatikus).

Mennyivel szebb benyomást kelt, mint az anya gyerek képek. Legalábbis bennem, de úgy tűnik elég sok emberben :)

Remélem egyszer én is így láthatom a fiamat és a férjemet :)

2012. jan. 25. 13:57
 25/30 anonim ***** válasza:

[link]

Ez mindent visz!

2012. febr. 5. 16:15
 26/30 anonim ***** válasza:
2012. febr. 11. 20:27
 27/30 anonim ***** válasza:
Jók ezek a képek. Csak azt nem tudom, hogy később hogyan válhat ugyanez az ember, a gyerek anyja, és a gyereke ellenségévé.
2012. febr. 12. 12:23
 28/30 anonim ***** válasza:
Az ilyen nőknél is előfordul.
2012. febr. 12. 15:40
 29/30 anonim ***** válasza:

Miért válna azzá?

Azért nem minden család hullik szét, és amelyik szét is hullik, ott sem feltétlenül lesznek ellenségek.

Ja és ugyanezt fel lehetne tenni anyával kapcsolatban is. Ilyenről is hallani, nem is olyan keveset manapság.

2012. febr. 12. 15:46
 30/30 anonim ***** válasza:
Azért az anyák ritkábban lesznek alkoholisták, és még ritkábban verik a családot. Ha csak ezt a "családi kapcsolatok" rovatot olvasgatom, is pontosan ez jön be. A "második asszony" ellen meg azt látom, hogy mennyire utálják a párjuk előző házasságából levő gyereket. Mintha annak nem is kellene ennie.
2012. febr. 13. 17:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!