Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért néznek? Mi olyan fura ezen?

Miért néznek? Mi olyan fura ezen?

Figyelt kérdés

Ma elmentem az 1 éves fiammal a boltba és azt vettem észre hogy sokan megnéztek minket. Normálisan voltunk felöltözve meg normálisan néztünk ki, nem csináltunk semmi szokatlant. Már többször is előfordult hogy néztek de nem értem miért. Most ez miért érdekes?

30/F

2012. jan. 25. 11:39
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
85%
Lehet, hogy tetszett nekik a látvány, hogy egy férfi a gyerekével van.
2012. jan. 25. 11:45
 2/30 anonim ***** válasza:
54%

Lehet túl fiatalnak nézel ki :) Bár nem hiszem, hogy egy 30 éves férfit nagyon durván kisfiúnak lehetne nézni...érdekes.

Vagy lehet, hogy csak irigyek, vagy azért néznek, mert aranyosnak gondolnak titeket. :) Milyennek láttad a tekintetüket? Flegma, gúnyosnak, lenézőnek? Vagy inkább olyan kedvesnek? Nem mindegy az se, általában észre lehet venni az arckifejezésükből, hogy mit gondolnak.

3/30 anonim ***** válasza:
63%
Én akkor szoktam megnézni pasikat kisfiúkkal, ha vagy a pasi vagy a kisfiú nagyon aranyos. :)
 4/30 Antimod ***** válasza:
100%

Talán azért, mert nem túl gyakori, hogy munkaidőben férfi megy el bevásárolni a kicsi gyerekével. De én sem tudom, miért kell ezen "kiakadni".

Üdv!

Leftlegged Player :)

2012. jan. 25. 11:46
 5/30 anonim ***** válasza:
77%
Talán a pici gyereket nézték hogy milyen aranyos.
2012. jan. 25. 11:51
 6/30 anonim ***** válasza:
35%

Én nő vagyok, de engem is mindig megnéznek :) Gyerek nélkül is, de a gyerekekkel meg egyenesen úgy megbámulnak, mintha legalább 2 fejem lenne. És nem csak a pasik, hanem a nők is, idősek, fiatalok egyaránt. Mi is normálisan öltözködünk, nem rikítunk ki a tömegből. Nem is vagyok olyan kirívóan szép vagy bányarém sem, hogy ennyire bámulni kelljen :)

Ja, amúgy a kisgyerekes pasikat talán én is jobban megnézem, főleg ha a kicsi is cuki :) De a legtöbbjük olyan morcos, mintha a terhükre lenne a gyerekük :(((

2012. jan. 25. 11:53
 7/30 anonim ***** válasza:
75%
szerintem azon gondolkodtak, hogy vajon egyedül neveled e a kicsit, vagy még a feleséged az anyukája, mert felakarnak téged szedni
2012. jan. 25. 11:53
 8/30 anonim ***** válasza:
54%
Én egyszerűen szeretem nézni a gyerekes családokat, mindegy, hogy csak az egyik vagy mindkét szülővel van a gyerek. Kíváncsiságból. Érdekel hogyan bánnak velük, milyenek a gesztusaik, figyelem a köztük lévő kapcsolatot. Persze igyekszem nem feltűnően bámulni.
2012. jan. 25. 11:54
 9/30 anonim ***** válasza:
54%
Ja és biztos, hogy többször is ellenőrizted az öltözéket? ;) Pasik elég érdekes szerkóban képesek levinni a gyereket. :D
2012. jan. 25. 11:54
 10/30 anonim válasza:
69%
Palm,te lány vagy?Nem is tudtam :D
2012. jan. 25. 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!