Miért néznek? Mi olyan fura ezen?
Ma elmentem az 1 éves fiammal a boltba és azt vettem észre hogy sokan megnéztek minket. Normálisan voltunk felöltözve meg normálisan néztünk ki, nem csináltunk semmi szokatlant. Már többször is előfordult hogy néztek de nem értem miért. Most ez miért érdekes?
30/F
Lehet túl fiatalnak nézel ki :) Bár nem hiszem, hogy egy 30 éves férfit nagyon durván kisfiúnak lehetne nézni...érdekes.
Vagy lehet, hogy csak irigyek, vagy azért néznek, mert aranyosnak gondolnak titeket. :) Milyennek láttad a tekintetüket? Flegma, gúnyosnak, lenézőnek? Vagy inkább olyan kedvesnek? Nem mindegy az se, általában észre lehet venni az arckifejezésükből, hogy mit gondolnak.
Talán azért, mert nem túl gyakori, hogy munkaidőben férfi megy el bevásárolni a kicsi gyerekével. De én sem tudom, miért kell ezen "kiakadni".
Üdv!
Leftlegged Player :)
Én nő vagyok, de engem is mindig megnéznek :) Gyerek nélkül is, de a gyerekekkel meg egyenesen úgy megbámulnak, mintha legalább 2 fejem lenne. És nem csak a pasik, hanem a nők is, idősek, fiatalok egyaránt. Mi is normálisan öltözködünk, nem rikítunk ki a tömegből. Nem is vagyok olyan kirívóan szép vagy bányarém sem, hogy ennyire bámulni kelljen :)
Ja, amúgy a kisgyerekes pasikat talán én is jobban megnézem, főleg ha a kicsi is cuki :) De a legtöbbjük olyan morcos, mintha a terhükre lenne a gyerekük :(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!