Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért néznek? Mi olyan fura ezen?

Miért néznek? Mi olyan fura ezen?

Figyelt kérdés

Ma elmentem az 1 éves fiammal a boltba és azt vettem észre hogy sokan megnéztek minket. Normálisan voltunk felöltözve meg normálisan néztünk ki, nem csináltunk semmi szokatlant. Már többször is előfordult hogy néztek de nem értem miért. Most ez miért érdekes?

30/F

2012. jan. 25. 11:39
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
54%

Ja, és szeretem a kicsik ruháját is megnézni, hogy hogy vannak felöltöztetve, olyan kis helyesek tudnak lenni. :D

Még a mogorvának tűnő arckifejezés sem biztos, hogy azt jelenti, hogy rosszalnak valamit, mert nekem alapból nem túl barátságos az arckifejezésem, inkább szomorkás, mufurc, de ez nem azt jelenti, hogy bármi bajom lenne, lehet, hogy épp tök jó hangulatban vagyok, mégis külső szemlélő úgy ítélheti meg, hogy nem.

Vagy lehet, hogy sokan csak fáradtak, ezért tűnnek egykedvűnek, de valójában tetszik nekik a látvány.

2012. jan. 25. 12:01
 12/30 A kérdező kommentje:
Hát volt aki kedvesen nézett vagy valami olyasmi, mások meg csak úgy normálisan. Amúgy nem zavar csak nem értettem :)
2012. jan. 25. 12:03
 13/30 anonim ***** válasza:
71%

A nők nyilván megfelelő kannak néznek az utódnemzéshez.

Vagy valamelyikőtök szarszagú volt.

2012. jan. 25. 12:04
 14/30 anonim ***** válasza:
52%
Abszolút lány vagyok. :)
2012. jan. 25. 12:04
 15/30 anonim ***** válasza:
54%
Igen biztos érezték a nők is, hogy te egy főnyeremény férfi vagy. Az anyák/nagyik is ábrándozva, hogy bárcsak ilyen lenne a férjem/vejem.
2012. jan. 25. 12:09
 16/30 anonim ***** válasza:
78%
Én mindig nagyon aranyosnak tartom, amikor pasit látok kisgyerekkel kettesben.
2012. jan. 25. 12:12
 17/30 anonim ***** válasza:
71%
A férjem is sokszor megy a két éves fiunkkal sétálni vagy boltba. Meg a játszótérre is jár egy apuka három gyerekkel, a legkisebb kb. egy éves, én ott az anyukát nem is láttam még soha, pedig van. Általában a gyereket nézik, de ha jó pasi vagy, akkor téged is.
2012. jan. 25. 12:28
 18/30 anonim ***** válasza:
54%
Számomra szokatlan,hogy egy pasi foglalkozik a gyerekével és nem a haverokkal csücsül a kocsmában,mert én a legtöbb helyen ezt látom.Úgyhogy én ezért nézném meg:D
2012. jan. 25. 12:38
 19/30 anonim ***** válasza:
79%
Bevallom, én is meg szoktam nézni, ha egy férfit látok a pici gyerekével. Egyrészt, mert aranyosnak találom a kicsiket, másrészt meg olyan helyesek tudnak lenni az apukák, ahogy törődnek a gyerkőcökkel. :) (Talán azért is látom őket ennyire "néznivalónak", mert sajnos az én apukámat nem láttam évek óta. Valahol talán irigy vagyok azokra a gyerekekre, bár én már nem vagyok kisgyerek. :))
2012. jan. 25. 12:47
 20/30 anonim ***** válasza:
88%
Pár hónapja láttam egy apukát a kisfiával a boltban. A gyerek ült a bevásárókocsiban, és kérte az apját, hogy vegyen neki Thomas gőzmozdonyt. Apuka lebeszélte, mondván, hogy van otthon már neki egy rakással, a nagyiéktól is most is azt kapott, meg a kezében is éppen volt egy Thomas. Olyan aranyosan beszélgettek, hogy mikor én következtem a sorban (a felvágottas pultnál álltunk) elfelejtettem kikérni amiért mentem. Egyszerüen beléjük feledkeztem , hogy úgy mondjam.
2012. jan. 25. 13:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!