Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek, ha rajtakapnátok...

Mit tennétek, ha rajtakapnátok a férjeteket egy nőcivel a saját ágyatokban?

Figyelt kérdés
2009. máj. 28. 19:31
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
58%

És mi van, ha a diktafon nem buktatja le? Mi van, ha csak te fantáziálsz, hogy biztos a ti hitvesi ágyatokban csal meg?

Én nem akarlak bántani, de a gyerek érdekében ez fölösleges, amit tennél, mert úgyis cirkuszolnál vele, vagy ideges lennél miatta, és a gyerek pedig mindent felfog, akkor is, ha kicsi! Ez olyannyira tapasztalat, hogy nekem is vannak olyan nagyon pici kori emlékeim, érzések, amik nem tisztán élesek, de bennem maradtak mai napig, amiket akkoriban balhéztak, és amikorról nem szoktak sokat emlékezni a gyerekek, azokból az évekből nekem nagyon élesen élnek a balhék, a feszültség.

Ne csináld, válj el, és hagyd a férjedet, ha nem szeret, ha mást szeret, ha nem tartoztok össze, miért járatnád le? Akkor te se szereted és nem is szeretted soha igazán, és ha balhét csinálsz, a gyerekedet se szereted, mert nem óvod meg ettől. Engedd el békességben, és neked is meg neki is meg legfőképpen a gyereknek is hadd legyen békés új élete. Keresd meg a te igazi párodat, aki nem a mostani férjed, de él valahol, keresd meg, és élj vele. A férjed is hadd legyen békében azzal, aki neki az igazi. És ha békében váltok külön, legalább a gyereket is békében tudjátok felnevelni, legalább neki ne akarj ártani. A cirkuszolás semmit nem old meg. Nem szeret, nem tartoztok össze, vedd tudomásul és válj el, és keresd meg az igazit, ne ragaszkodj egy olyanhoz, akit nem neked szánt az ég.

2009. máj. 28. 22:15
 32/43 anonim ***** válasza:
100%
Én mindkettőt kipenderíteném meztelenül, menjenek amerre látnak. Ez az egyik lehetőség, a másik, hogy ha nem vesznek észre, akkor hoznék egy vödör vizet és rájuk borítanám. Vagy csak egyszerűen üvöltenék, toporzékolnék, de az biztos, hogy ezek után nálam nem lenne bocsánat.
2009. máj. 28. 23:25
 33/43 anonim válasza:
100%
Én is voltam néhány évvel ezelőtt ilyen helyzetben,ágyneműt húztam, akkor még nem volt gumis lepedő és a vasalt lepedő meggyűrődött közben és ezen buktak meg a volt férjem a barátja feleségével a franciaágyunkban, szerencsére befejezték mire hazaértem, a nő az "autóját csináltatta" épp nálunk.Nehéz volt visszatartani magam egy megtépéstől.De másnap elköltözött az exférjem.Nem volt egy jó élmény számomra!
2009. máj. 28. 23:37
 34/43 anonim ***** válasza:
100%

Vizsgáld meg az ágyat. A nő lehet, hogy illatnyomot hagy rajta. Aztán a spermának is meg lehet érezni az illatát jó orral. Figyeld meg, hogy hagytad az ágyat.

Nekem egyébként elég valószerűtlennek tűnik, hogy akkor lenne ott a nő, amikor ti sétáltok.

2009. máj. 29. 01:16
 35/43 anonim ***** válasza:
46%
Ha balhét akarsz, csináld csak, hallgass azokra, akik szintén balhéznának. Hallgass csak rájuk, és ne törődj a gyereked lelkével, ne foglalkozz azzal, hogy akármilyen pici, ez ha bármit is felvesz majd belőle, egész életét végig fogja kísérteni, szidhatod is előtte majd az apját, és járjon úgy, mint keresztanyám kisfia, aki 4 évesen kislány akart lenni, mert "a fiúk rosszak". Én a helyedben nem nyomoznék, hiszen nyilvánvaló, hogy nem szeret, és a házasságotok nem menthető, nem érdekelne, mit csinál a hátam mögött, menjen békében, nem hozzám tartozik, a gyerek ne bántódjon, ez lenne a fontos, mert a gyereknek ehhez semmi köze, és annyit megérdemel, ha már megszületett, hogy legalább az ő békéjét mindketten adjátok meg, ha együtt nem megy, akkor külön. De ha te azokra hallgatsz, akik felborítanák az egész lakást egy kis balhéért, akkor majd ne csodálkozz, ha a gyerek felnőtt korban problémákkal fog küzdeni egy visszamaradt lelki törés miatt, amit nem fog tudni megmagyarázni, hogy mitől van, ettől lesz, ha most nem lépsz békével, hanem fegyverrel rohansz a vesztetekbe.
2009. máj. 29. 01:35
 36/43 anonim ***** válasza:
63%

Utolsóval egyetértek. Ha amúgy is rossz a házasság, nem vesz emberszámba,nem tekint nőnek, akkor végső soron mindegy, hogy ezt egy külső kapcsolat miatt teszi, vagy csak úgy, magától - egyik verzió sem jó! Kérdezd meg magadtól: ha kiderül, hogy nincs senkije, és azért szeretkezünk évente 2szer, mert csak annyiszor kíván meg - mivel jobb, mint ha egy másik nő van a dolgoban? Szerintem nem sokkal.

Hülyeség a nőt megverni, mert ha a férjed félre akarna qrni, akkor ha ez a nő nem lenne, találna másikat.

Távozz méltósággal, és harcolj ki tőle egy tisztességes gyerektartást.

2009. máj. 29. 11:06
 37/43 anonim ***** válasza:
100%
A hangfelvételt nem fogadják el bizonyítékként a bíróságon.
2009. máj. 29. 13:44
 38/43 anonim ***** válasza:

Én biztos, hogy nem rohannék el, sértetten!

Berontanék a szobába, és a nőt a hajánál fogva rángatnám ki a házamból!

Kidobnám a nőt, meztelenül, és öltözzön ott fel, ahol akar, ha meg úgyis ribanc, akkor hajrá, keressen még melegében egy férfit...

A ruháit vagy elégetném, vagy kidobálnám vizesen utána!

A férjemet meg úgy képen törölném, és kidobnám abban a percben.

Mindenét kidobálnám az utcára az ablakon, hagy szégyenüljön meg...Össze törném a kedvenc dvd-it, eladnám az értékes cuccait...

És találkoznák vele majd a tárgyaláson.

2009. máj. 29. 18:24
 39/43 anonim ***** válasza:
24%
Mivel le lettem pontozva, feltételezem, cirkuszolni akarsz, gratulálok, csak a gyereket sajnálom. Nem ilyen szülőket érdemel.
2009. máj. 29. 18:38
 40/43 A kérdező kommentje:
Bocsika, de nem pontoztam le senkit, nem szokásom, elolvasom a válaszokat és kész.De nem pontoztam le senkit.És igenis jó szülő vagyok!!!És a férjem is jó apa.Az, hogy elromlott a házzaságunk arról nem tehetek.Én mindent megtettem!És soha nem balhéztam,a ygerek előtt, és nem is fogok.Csak az a bajom a férjemmel, hogy egyszerűen nem akar elválni, én meg már nem bírom ezt a helyzetet.Nő vagyok! És nem egy házicseléd.Mint család, úgy jól szuperálunk, sértőnek tartom a válaszodat, hisz nem is ismered a pontos körülményeket! Másik, van kilátásban egy férfi, aki régi nagy szerelmem, és most tudja, hogy fasírtban vagyok a férjemmel, és vele talán új életet kezdhetnék.de ha a férjem nem akar válni, és nem magyarázza, meg hogy mért vagyunk ilyen ritkán együtt, akkor nem értem őt.Egyszerűen nem tudok vele beszélni, mindig elmenekül, hogy ő nem ér rá,stb.Nem kívánom senkinek, hogy ilyen cipőben járjon.Megfáradt a kapcsolatunk,és ezt csak mi ketten tudnánk helyrehozni, de csak akkor, ha nem csal meg.Épp ezt szeretném kideríteni, hogy meg csal-e.A másik, meg szerintem télleg sokaknak igaza van itt, hogy ami nem megy azt nem kell erőltetni,de gondolok a gyerkőcre is, mert ha elválunk, akkor lehet, hogy elllenem fordul és elpereli tőlem a gyereket, mert mondjuk neki nem lenne elég heti egy két láthatás stb..Szóval nehéz ez, próbálom nézni mi a jó a gyereknek.
2009. máj. 29. 21:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!