Mit tennétek, ha rajtakapnátok a férjeteket egy nőcivel a saját ágyatokban?
És mi van, ha a diktafon nem buktatja le? Mi van, ha csak te fantáziálsz, hogy biztos a ti hitvesi ágyatokban csal meg?
Én nem akarlak bántani, de a gyerek érdekében ez fölösleges, amit tennél, mert úgyis cirkuszolnál vele, vagy ideges lennél miatta, és a gyerek pedig mindent felfog, akkor is, ha kicsi! Ez olyannyira tapasztalat, hogy nekem is vannak olyan nagyon pici kori emlékeim, érzések, amik nem tisztán élesek, de bennem maradtak mai napig, amiket akkoriban balhéztak, és amikorról nem szoktak sokat emlékezni a gyerekek, azokból az évekből nekem nagyon élesen élnek a balhék, a feszültség.
Ne csináld, válj el, és hagyd a férjedet, ha nem szeret, ha mást szeret, ha nem tartoztok össze, miért járatnád le? Akkor te se szereted és nem is szeretted soha igazán, és ha balhét csinálsz, a gyerekedet se szereted, mert nem óvod meg ettől. Engedd el békességben, és neked is meg neki is meg legfőképpen a gyereknek is hadd legyen békés új élete. Keresd meg a te igazi párodat, aki nem a mostani férjed, de él valahol, keresd meg, és élj vele. A férjed is hadd legyen békében azzal, aki neki az igazi. És ha békében váltok külön, legalább a gyereket is békében tudjátok felnevelni, legalább neki ne akarj ártani. A cirkuszolás semmit nem old meg. Nem szeret, nem tartoztok össze, vedd tudomásul és válj el, és keresd meg az igazit, ne ragaszkodj egy olyanhoz, akit nem neked szánt az ég.
Vizsgáld meg az ágyat. A nő lehet, hogy illatnyomot hagy rajta. Aztán a spermának is meg lehet érezni az illatát jó orral. Figyeld meg, hogy hagytad az ágyat.
Nekem egyébként elég valószerűtlennek tűnik, hogy akkor lenne ott a nő, amikor ti sétáltok.
Utolsóval egyetértek. Ha amúgy is rossz a házasság, nem vesz emberszámba,nem tekint nőnek, akkor végső soron mindegy, hogy ezt egy külső kapcsolat miatt teszi, vagy csak úgy, magától - egyik verzió sem jó! Kérdezd meg magadtól: ha kiderül, hogy nincs senkije, és azért szeretkezünk évente 2szer, mert csak annyiszor kíván meg - mivel jobb, mint ha egy másik nő van a dolgoban? Szerintem nem sokkal.
Hülyeség a nőt megverni, mert ha a férjed félre akarna qrni, akkor ha ez a nő nem lenne, találna másikat.
Távozz méltósággal, és harcolj ki tőle egy tisztességes gyerektartást.
Én biztos, hogy nem rohannék el, sértetten!
Berontanék a szobába, és a nőt a hajánál fogva rángatnám ki a házamból!
Kidobnám a nőt, meztelenül, és öltözzön ott fel, ahol akar, ha meg úgyis ribanc, akkor hajrá, keressen még melegében egy férfit...
A ruháit vagy elégetném, vagy kidobálnám vizesen utána!
A férjemet meg úgy képen törölném, és kidobnám abban a percben.
Mindenét kidobálnám az utcára az ablakon, hagy szégyenüljön meg...Össze törném a kedvenc dvd-it, eladnám az értékes cuccait...
És találkoznák vele majd a tárgyaláson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!