Csaltátok már meg a férjeteket, ha igen mi vezetett idáig?
Igenis van az a pont egy házasságban, mikor bekövetkezik, hogy belép egy harmadik fél. És vannak olyan helyzetek mikor nem lehet csak úgy egyszerűen kilépni a házasságból. Pl. 20-30 évig kitartó házhitel, esetleg közös vállalkozás, több gyerek, egyik fél anyagilag, érzelmileg............akármivel zsarolja a másikat.
Egy ideig tűr az ember, megpróbálja helyrehozni, de ha a másik fél nem hajlandó rá, mert kényelmes neki, hogy kívűlről látva szép élete van, belűről meg kit érdekel, hogy 4 éve nincs köztünk testi kapcsolat és 30-asok vagyunk.
igen. de szexszel soha. odáig nem mennék. néha kell egy kis felüdülés, hogy valaki mással is átéljem azt a vibráló érzést, ami a kapcsolatok elején van.
persze, szemét vagyok, és nem ezt érdemli. talán nem is vagyok alkalmas egy komoly kapcsolatra.
ha ő tenne ilyet, szó nélkül megbocsátanék, hiszen én sem vagyok szent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!