Mit tennétek, ha rajtakapnátok a férjeteket egy nőcivel a saját ágyatokban?
Vagy megtépném mind a kettőt, vagy sírva elrohannék...hangulatfüggő...
Vagy: A nőt megtépném kivágnám a házból, aztán kisebb-nagyobb balhé keretében kérdőre vonnám a férjemet is...
amint elolvastam a kéRdésedet felment bennem a pumpa..belegondoltam magam.hääät.én higgadt természetü vagyok,kisfiam lassan 2 éves,pärommal jol megvagyunk.de!
ha ilyen lenne,sztem nem tudnék uralkodni magamon,addig ütném a nöt amig tudom és ahol éRem.tudod,ésszerüen nem ez lenne a helyes,de abban a helyzetben,abban a pillanatban ki az aki higgadtan reagälna?a päromnak is adnék egy-két pofont.sztem a dühtöl azt sem tudnäm mit kiabälnék rä..brrr de borzalmas lehet!!!!de az biztos hogy kiraknäm a szürét.az ablakon dobälnäm ki a cuccait,és pucéron kizärnäm..
Én nem vagyok az a kiabálós, cirkuszolós fajta. Először is csinálnék egy fényképet, bizonyitékként a biróságra. Bár nem tudom, elfogadják-e.
Utánna szépen, de határozottan megmondanám a nőnek, hogy azonnal hordja el magát. A férjemmel nem beszélnék, hanem összepakolnám a holmiját és kidobnám. Utánna csak a válóperes tárgyaláson látnám legközelebb. Azután meg számomra megszűnne létezni.
Ha gyerek is lenne, akkor nem tudom mit tennék.
Úgy látom mindenki elsősorban a ribit verné meg:D!
Ne adj'Isten h ilyen helyzetbe kerüljek, de én legelőször tuti a férjem vágnám nyakon(kétlem h a csaj szánt szándékkal bemászik az ablakon, majd az ágyamba, majd magára rántja a férjet-.-. na mind1.).
Csak aztán tépném meg a csajt. Majd miután meztelenül kiküldtem a lakásból, újra a férjemnek esnék...:)
Tovább nem folytatom:)
de ha mär igy ennyien irtunk pär perc alatt,orj valamit kéRdezö légyszives..miéRt irtad ki a kéRdéSt????
:(:(:(:(:(:(
Én a csajt ahogy van kiraknám a lakásból, cuccait utána dobálva, és jöhet a férj...
Nem a csajt hibáztatnám, de amit a párom kapna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!