Mit tennétek, ha rajtakapnátok a férjeteket egy nőcivel a saját ágyatokban?
Nem tudom, mit tennék, de abban biztos vagyok, hogy ha ilyen történne, annak oka van, és abban én is ludas lennék.
Szerintem ne nyomozgass, ha már ennyire nem úgy tűnik, hogy szeretne a párod, egyszerűen váljatok el, teljesen mindegy, van-e valakije vagy nincs, egy rossz házasságban benne maradni gyerekkel a gyereknek teszed a legrosszabbat, mert a balhék miatt sose lesz nyugodt élete, és egy idő után - mindegy, most mit mondasz - eljuthattok arra a szintre, hogy ha a pároddal veszekedtek, akkor a gyerekre is rátámadtok (szóban minimum), és nem fogja érteni, mi a baj, amikor ő nem bántott titeket. Én azt mondom, váljatok el és ne csinálj balhét. Nem ő az igazi, majd eljön, csak légy türelemmel. A gyerek megérdemli, hogy nyugodt körülmények között nőhessen fel (nekem ezt a szüleim nem adták meg sajnos).
tegyél ki egy kamerát..bizonyíték is, és később le lehet vele égetni a férjed.
egyébként én addig rúgnám azt a nőt, amíg mozog.
A diktafonos megoldás jó. És el lehet játszani telefonnal, mp3,mp4 lejátszókkal is, már ezek is diktafonosak (az egyik kolléganőm így buktatott le két áskálódó ribit a munkahelyünkön). Ha ezen a hallasz valami gyanúsat, akkor szervezz be valakit segítségnek, hogy vigyáz addig a babádra, amíg megtörténik a lebuktatás. Utána meg már a vérmérsékletedtől, sértettségedtől függnek a tetteid.
Bennem biztosan egy világ omlana össze, elsőre biztosan köpni-nyelni nem tudnék...
A diktafon se rossz, de a walkie-talkie az azonnali választ ad. Nem bánatni akarlak, de milyen kapcsolat az, ahol félévente egyszer bújtok össze? Így nem csoda, ha férremegy.
Az én anyám nem verekedni kezdett, hanem összetört minden poharat és tányért (a hapsi lakása volt, amit erre a célra tartott fenn mint kiderült), a nőt már az utcán köpte le.
Én tuti megtépném és megagyalnám a nőt, a hapsit később pofoznám fel. Egyébként ezt már megtettem, csak pár héttel később, amikor megtudtam (nem közös ágyban történt, de akkor is)
25/L
vagy ha van kamerátok,akkor dugd el vhogy úgy,hogy ne lássa és tedd felvevő módba,plusz diktafon az ágy alá:D
Vagy ami mégjobb,ha van bébiőrzőtök azt tedd az ág alá a másikat meg vidd magaddal:D(vagy ez biz.körzeten belül kűxik?nemtom nincs még babám:D)
vagy álíts haza,lépcsőnél hagyd a kocsit,gyerekkel halkan fel,óvatosan bemenni,rajtakapni,gyorsan letenni a gyereket,majd visszameni, vagy ami mégjobb, gyerekkel bemmenni rajtakapni,mondani a gyereknek,hogy néz milyen csini apuci,kimenni letenni,majd be a nőnek megköszönni,hogy kielégítette,kidobni meztelenül a férjeddel együtt(legegyszerűbben úgy ha késsel megfenyegeted,persze nem kell kinyírni csak hogy tutira kimenjen meztelenül.ezzel úgy megalázod hogy csak nah,majd a ruháikat kidobálni az ablakon,de az összeset bezérni az ajtót,hívni a lakatost,kicseréltetni a zérat,beadni a válópert és kész is:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!