Mit tennétek, ha rajtakapnátok a férjeteket egy nőcivel a saját ágyatokban?
Figyelt kérdés
2009. máj. 28. 19:31
11/43 anonim válasza:
Még szép!:D AZtán öltözzön ahol akar!
Meg amibe akar!:D:D:D
12/43 A kérdező kommentje:
Szóval az van, hogy a férjemmel kb évente kétszer vagyunk együtt, és szerintem szeretője van neki! Állandóan küld, hogy én menjek a gyerekkel sétálni, meg a játszótérre.Nekem ez roppant gyanús.Mondtam, ha nem változik semmi elválok.Elég csúnyán bánik velem mostanában.Nőbe sem néz!Szóval nem tudom mi lenne, ha hazaállytanék 5 perc séta után az egyéves gyerekünkkel.Amúgy most biztos megkérdezitek mért van gyerek, hát azért, mert pont abból a félévi egyből azonnal összejött.De nem bánom mert nagyszerű baba:) csak az apjával nincs valami rendben, szerintem szeretője van.Hogy seríthetném ezt ki, hogy ne kerüljön pénzbe?
2009. máj. 28. 19:53
13/43 A kérdező kommentje:
bocsi deríthetném
2009. máj. 28. 19:53
14/43 anonim válasza:
Semmi dolgom nem volna azzal a nővel, akivel férjem a közös otthonunkban szerelmeskedik. Arra sem méltatnám, hogy egyetlen szót is szóljak hozzá. A férjemet viszont felszólítanám, hogy azonnal hagyja el a közös otthont az illető hölggyel együtt és soha többé ne lássam. Legfejjebb a válóperen. Még az ágyat se tudnám többé használni!
16/43 A kérdező kommentje:
A gond csak az, ha igaz a sejtésem, és egyszer rajtakapnám, hát lenne ott ordibálás, meg hajtépés az tuti, de a gyerek nem szeretném ha ezt végignézné, vagy hallgatná.
2009. máj. 28. 19:57
17/43 anonim válasza:
Szerintem amikor a ferjed kuldd a gyerekkel,akkor ra egy kicsi idore menj vissza de egyedul.A gyereket hagyd lent valakinel.Es ha a ferjed nincs ot senkivel mond hogy othonhagytad pld a penztarcad vagy a mobilod vagy mitudomen barmit.
De ha rajtakapod a csajnak a ruhait azutcara dob es a hajatol fogva rancigald ki!!!!mert nincs szive!Hogy kepes valaki egy hazas emberrel kezdeni?Ur Isten....Nem gondol a gyerekedre es rad es valyon neki forditott helyzetben hogy esne???
Utana meg szedd osze a ferjed holmijaid es HATAROZOTTAN jelents ki hogy legkozelebb es egyben utoljara a birosagon szeretned latni amikor valtok!
Kitartast!Es ird meg h h lett..
Egy 13 eves csajszi:)
18/43 anonim válasza:
hät sztem cska nem olyan hülye a pasid mégha szeretöje is van hogy amikor leviszed sétälni a babädat,addig felugrik valaki gyorsba egy numerra hozzzä,hiszen tényleg bärmikor beällithatsz,ugyhogy sztem ha szeretöje is van,nem fogja felvinni hozzzätok,föleg nem ugy hogy amikor elviszed akicsit sétälni.ha szeretöje van ,valoszinüleg häzon kivül..telefonjäba néha nézzél bele..vagy ha nem nyugtat meg semmi sem,akkor menj el sétälni a kicsivel..maradj a környéken ahonnan lätod a kaputokat,és akkor lätod hogy megy e valaki oda vagy sem..vagy add oda egyszer a kicsidet valakidre fél orät.és maradj ott nyomozni.figyelni felmegy e valaki.
19/43 anonim válasza:
A csajt a hajánál fogva húznám ki az ágyamból az biztos, és ha a férjem megpróbálná megakadályozni, kapna néhány pofont, mielőtt becsomagolom a bőröndjét, és kiteszem az ajtó elé.
20/43 A kérdező kommentje:
Mondjuk én el tudnám képzelni, hogy felvisz valakit,mert tudja, hogy én nem bírom el a gyereket babakocsistól, ha meg lennhagyon a babakocsit, akkor addig valaki elviheti.Szóval köszi a válaszokat, sokat tanultam belőle, hogy mit tegyek ha sanos ilyen helyzet alakulna ki, és megpróbálom valahogy megoldani, hogy le tudjon bukni, ha télleg van valakije.
2009. máj. 28. 20:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!