Miért csinálja ezt anyósom? Ez olyan lényeges lenne?
Minden pénteken fel hív ,hogy vagyunk ??:evel nincs is baj ők 240 km laknak tőlünk : Minden alkalomal megkérdezi,hogy mit főztem a héten ,napra pontosan el kell neki mondani. Már 2 éve vagyunk házasok még egyszer sem haltunk éhen..
A férjem szerint tőlünk veszi az ötlet ,hogy mit egyenek a héten. Én ezt nem tartom valószinünek..
Nagymamám minden nap délután kettőkor felhív és megkérdezi mit főztem.
Ami a vicces hogy hetente max háromszor főzök.
Vannak nők, akik szeretnek a főzésről csacsogni.Az én anyósom is:)
Valami kaja szóba kerül, vagy megdícsérem a főztjét, egyből elkezdni mondani lépésről lépésre, hogyan készül. (de tényleg, mint a szakácskönyvekben)
Kész vagyok tőle, én annyira nem szeretek főzni.
Persze, nincs ebben semmi.. írjátok többen, hogy tőletek is rendszeresen megkérdezi a nagymamátok vagy megbeszélitek anyukátokkal. Szerintem ők azért más kategória, mint egy 240 km-re lakó anyós, aki minden héten megkérdezi és el kell neki mondani. Anyukámmal és a nagyimmal én is szívesen beszélgetek ilyenekről, van valamiféle örökség is ebben.
Hogy miért csinálhatja, azt már többen is írták: unatkozik, ötletet gyűjt, "modernebb" dolgokról is akar hallani pl..
Ha nincs lánya, akkor még érthetőbb a dolog. És lehet úgy gondolja, ez a közös téma köztetek.
Egyáltalán a részletekre is kíváncsi vagy csak a menüsorra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!