Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 17 évesen elkezdeni alapozni...

17 évesen elkezdeni alapozni a jövőt?

Figyelt kérdés

A párommal már jóideje együtt vagyunk, mindketten tanulunk még, ő idén végez én jövőre. Mindketten Pestre megyünk továbbtanulni ês terveztük h együtt élhetnénk. A fősulik közel vannak egymáshoz.Tudom hogy mêg korai így eltervezni, de nagyon szeretjük egymást és ő az akivel eltudnám képzelni az életem.

A barátom nyaranként dolgozni szokott, de nem szokott félre tenni vagy rám költi vagy ha barátaival elmegy kocsmázni. Én idén szeretnék nyári munkát vállalni, ês a jövő évben is. Persze szüleinktől is kapnánk pénzt a kezdéshez de szeretnénk megállni a saját lábunkon.

Szóval az lenne a kérdésem hogy ha 2 évig félretesszük az elég lesz kezdésnek vagy túl későn kezdtünk el gyűjtögetni?

Ja és még annyi h a barátom már idên szeptemberben felmegy pestre de vagy kollégium vagy albérlet egyik haverjával, de miután felmegyek én is külön albérletet szeretnénk 2esben.

Köszi a válaszokat!:)

2012. jan. 22. 19:31
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Sztem Rebeka nem úgy értette h nem bulizik nem iszik, biztos ő is szokott haverokkal összejönni stb. csak mértékkel pl.: nemissza le magát a sárgaföldig ilyenek. Tudja hol a határ. (Bocsi Rebeka nem akartam a nevedbe beszélni, nemtudom h hogyan élsz, csak én ezt gondolom. )

Amugy én is járok bulizni iszok is. De mindig tudok magamról. A barátommal külön is és együtt is,szoktunk.

Sztem sok huszon éves bizonytalan a jövőjével kapcsolatban.

Még sztem én sem vagyok annyira biztos de tudom mit akarok, és ha a párkapcsolatod mesés, tényleg megtaláltad az igazit akk megéri tervezgetni sztem;) de ez csak az én véleményem:D mindenki más.

Amugy igazatok van h nyári munkával nem lesz meg a kezdésnek való, de elkezdem és lesz ami lesz:))

2012. jan. 22. 20:55
 12/15 anonim ***** válasza:
45%
Nem sietek felnoni, attol hogy elkotelezed magadat valaki mellett akit szerets, ugyanugy ellehet akar vele is menni szorakozni, vagy kulon. Valamint nem csaljuk egymast. Es elobb az ivaszaton, bulin azt ertettem, amit a mai fiatalok csinalnak. Mas lett mar a jol erzemmagam fogalom, mert ok addig isznak,mig masnap eltudjak mondani, hogy uuu de berugtam, pluszba jol betepnek. Abszolut nincs se tervuk,se elkepzelesuk a jovovel kapcsolatba. Es megegyszer mondom, attol, hogy van kapcsolatom, ugyanugy vannak barataim,es ugyanugy lehet szorakozni. Lehet nem vagyok egy forro veru, aki discorol, discora megminden heten, de szerintem tobb agysejtem marad, es nemmaradok le semmi JOROL, ha nem minden penteken megyek, hanem havonta ketszer.
2012. jan. 22. 21:50
 13/15 anonim ***** válasza:
Rebeka nem kéne ennyire ítéletet mondanod minden hozzád hasonló korú emberről. Tipikus "én boldog párkapcsolatban élem a kiegyensúlyozott életemet és tökéletes vagyok és mindenki aki nem ilyen az egy idióta!!!"-féle lány vagy. Ismerek pár ilyet. Nem szeretem az ilyen ítélkező, savanyú embereket, akik megpróbálják elhitetni, hogy boldogok, tán azok is, de miért kell lenézni, aki nem ilyen stílusban él, pláne 17 évesen...
2012. jan. 22. 23:08
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem lenezem az embereket.En sem itelem el senki eletmodjat ,altalanossagban beszelek. A fiatalok kb 60% rol.
2012. jan. 22. 23:12
 15/15 anonim ***** válasza:
Es egy szoval sem mondtam, hogy tokeletes vagyok, de legyszives hagy mondjam el a velemenyemet!
2012. jan. 22. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!