17 évesen elkezdeni alapozni a jövőt?
A párommal már jóideje együtt vagyunk, mindketten tanulunk még, ő idén végez én jövőre. Mindketten Pestre megyünk továbbtanulni ês terveztük h együtt élhetnénk. A fősulik közel vannak egymáshoz.Tudom hogy mêg korai így eltervezni, de nagyon szeretjük egymást és ő az akivel eltudnám képzelni az életem.
A barátom nyaranként dolgozni szokott, de nem szokott félre tenni vagy rám költi vagy ha barátaival elmegy kocsmázni. Én idén szeretnék nyári munkát vállalni, ês a jövő évben is. Persze szüleinktől is kapnánk pénzt a kezdéshez de szeretnénk megállni a saját lábunkon.
Szóval az lenne a kérdésem hogy ha 2 évig félretesszük az elég lesz kezdésnek vagy túl későn kezdtünk el gyűjtögetni?
Ja és még annyi h a barátom már idên szeptemberben felmegy pestre de vagy kollégium vagy albérlet egyik haverjával, de miután felmegyek én is külön albérletet szeretnénk 2esben.
Köszi a válaszokat!:)
Kedves utolsó!
Sztem Rebeka nem úgy értette h nem bulizik nem iszik, biztos ő is szokott haverokkal összejönni stb. csak mértékkel pl.: nemissza le magát a sárgaföldig ilyenek. Tudja hol a határ. (Bocsi Rebeka nem akartam a nevedbe beszélni, nemtudom h hogyan élsz, csak én ezt gondolom. )
Amugy én is járok bulizni iszok is. De mindig tudok magamról. A barátommal külön is és együtt is,szoktunk.
Sztem sok huszon éves bizonytalan a jövőjével kapcsolatban.
Még sztem én sem vagyok annyira biztos de tudom mit akarok, és ha a párkapcsolatod mesés, tényleg megtaláltad az igazit akk megéri tervezgetni sztem;) de ez csak az én véleményem:D mindenki más.
Amugy igazatok van h nyári munkával nem lesz meg a kezdésnek való, de elkezdem és lesz ami lesz:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!