Ideje lenne elkezdeni?
szerintem a kérdésed ciki, nem is kicsit
őszintén szólva sajnállak, mert azt hiszed, a számítógép körül forog a világ, pedig nem
ha valóban jó akarsz tenni a húgoddal, akkor olvass neki mesét, társasozzatok, játsszatok együtt a szabadban
informatika lehet hoghy lesz elsőben,de a tanárok nem szeretik ha otthon a szgép elött ül a gyerek.sztem felesleges odaültetned,egy hatévesnek nem a szgép elött kellene játszania.
(én kb 14 voltam amikor gép elött ültem)ettöl nem lesz kevesebb egy ember.
Ha gátlásos, szégyenlős kislány, inkább tanítsd meg neki az alapdolgokat, nehogy emiatt kellemetlenül érezze magát, hogy még csak azt sem tudja, hogy kell bekapcsolni.
Ha azonban vagány, hamar kivágja magát mindenből, nem szükséges.
Elég az, hogy a mai gyerekek egész nap a tv előtt poshadnak.
A gép még ennél is rosszabb, mivel egyrészt interaktív, másrészt meg sokkal több veszélyt hordoz magában.
A fiam is elsős, most engedem ide kicsit néha a géphez, teveclubozhat, játszhat, de csak napi 10-15 percet, ha van elég "jutalomcsillaga", amit beválthat. Ennyi.
A monitor és tv káros sugárzásai elég durván megkavarják az agy fejlődését, és ez nem vicc!!
Ezen kívül a két dimenziós, hangos, ordító, zenélő, színárban úszó képek felizgatják, és nem fog tudni lenyugodni tőle, mert nem beszéli ki, nem mozogja le.
Ha nagyjából ismeri a betűket, az már eleve lehet hátrány, a tanárok fele nem örül neki.
"Ha nagyjából ismeri a betűket, az már eleve lehet hátrány, a tanárok fele nem örül neki."
3 évesen olvastam, és tök büszke volt a tanító néni, mikor elsőben mondtam neki.
A többi, amit írtál, akkora hülyeség, hogy nem is tudom, hol kezdjem.
Kérdező, nem hiszem, hogy léteznek 6 évesekből álló bandák, akik kiközösítik, ha nem ismer játékokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!