Lakás vagy ház? Melyikre szavazol?
Hol/melyikben laksz? Miért szereted, ill. miért nem szereted? Ha tehetnéd elköltöznél "a másikba"? Miért? :)
Csak kíváncsi vagyok az emberek meglátásaira. :)
Váó, mennyi válasz született. Köszönöm szépen, mindenkinek ment a zöld kéz. :)
Azért többségben mindenki azokat az érveket használta fel, hogy: kiülni nyáron napozni, saját kert, nincsenek közel szomszédok, vagy éppen nincs kerti munka. Kívánom mindenkinek, hogy sikerüljön olyan házba/lakásba költözni, amilyenbe szeretne! :)
Az esetleges további válaszokat nagy kíváncsisággal várom még. :)
Családi házban éltem amíg el nem költöztem otthonról. Azóta laktam 2 panelban, most egy társasházban. El vagyok vele, így is van két kutyánk, de nem mondhatnám hogy minden vágyam/unk itt maradni. Nekem/nekünk azért fura, mert párom is családi házban nőtt fel. Tudom, hogy röhejes, de főleg tavasszal, nyáron majd meg veszek érte, hogy kimehessek a kertbe ami ugye nincs. Amíg otthon laktam nem voltam kifejezetten oda a kötelező jellegű gyomlálásért és társaik, de pont a múltkor röhögtem magamon, hogy mennyire szeretnék kint gazolni a virágágyásban. Szeretnénk majd elköltözni, ha nem is igazi családi házba, legalább egy olyan társasházi vagy bármilyen lakásba, amihez van egy kis kert.
Személy szerint a panelt nem bírtam megszokni. Olyan "egymás hegyén-hátán" érzésem van tőle. Mint egy nagy kommuna. Tudod mit főz a szomszéd, mikor takarít, mos, mikor beteg, melyik adót nézi. Persze ha nem lenne más alternatíva befognám a kis szám és eléldegélnék ott is.
Kedves Utolsó és Utolsó előtti! :)
Köszönöm a válaszotokat. Az utolsó hozzászóló igazán nagy kedvet csinált nekem ahhoz, hogy a szomszédságukba költözzem. :D
Nálunk is ilyesmi körülmények vannak: szerencsére az utcánk ilyen "tinédzser" út, és nyáron általában összegyűlünk. (Még csak kamasz vagyok.) Sajnos ez az utóbbi években gyengült, mert internet, facebook, kibeszéllek-nem-vagy-a-barátom taramtaram, szóval unom, hogy nyáron is punnyadok. :S De ez van..
Főút mellett lakom, a házunkba sajnos minden busz- és kamion plusz traktor zaj behallatszik, és rezeg a ház. De ez már hiányozna is ha nem lenne. :)
Nyáron szeretek kimenni az udvarra, leülni a földre, és érezni azt, hogy süt a nap, és egy újság plusz a kutyu társaságában elmélkedni. :) Ugyanakkor a lakás környezete is csábít, de nem tudom, meddig tudna magához láncolni. Szerintem nem az a fontos, hogy hol és miben élünk, hanem hogy hogyan fogjuk fel az egészet, és miképp fogadjuk el a dolgokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!