Lakás vagy ház? Melyikre szavazol?
Hol/melyikben laksz? Miért szereted, ill. miért nem szereted? Ha tehetnéd elköltöznél "a másikba"? Miért? :)
Csak kíváncsi vagyok az emberek meglátásaira. :)
4.emeleten lakunk.Utálom ha tudom ,mikor van hasmenése a szomszédnak,utálnám ha felülről eláztatnának.Utálom a részeges szomszédot,utálom ha 3. emeleten a lépcsőházba szellőztetik a leégett húst.Utálom,hogy én felmosom az ajtóm előtt ,más meg odadobja csikket.Utálom a fűtésszámlát, mert a szomszéd nyitott ablaknál az utcára engedi a meleget.Utálom ha emelik a közös költséget mert,3 vénasszonynak eszébe jutott festetni kéne,igaz az ő biciklije van a falnak támasztva.
Szeretem,ha nem kell fát venni,összevágni.Szeretem,ha nem kell havat lapátolnom,ereszcsatornát javítanom.
Szeretnék családi házba menni mert ott ha mérges vagyok kimegyek a műhelybe barkácsolni.Utálnám ,ha megrendelem a tűzifát és nedves vacakot hoznának.Utálnám ha a szomszéd macskája az én ablakomba hozná a bolháit.Szeretnék a saját hátsó udvaromban disznót vágni.Utálnám ,ha trágyaszagért feljelentetnének.Szeretnék kertészkedni.Utálnám ,ha az érett paprikámat mások lopnák le.
Szóval a fene tudja,mi lenne jobb.
hát is-is meg egyikse... panelba születtem, sose volt vele gondom, szeretem (5 szintes-harmadik szinten lakunk+garázs sor alul). Sokszor jár a fejemben hogy a mai helyzetben milyen jó lenne saját kert, meg tyúkok stb (ilyenkor bánom hogy panel gyerek vagyok, mert nem hiszem hogy magamnak tudnám termelni, max rábiznám páromra, ha ért hozá) viszont kertesházba csak akkor költöznék ha: nem fa/gáz fűtés lenne, hanem távfűtés (vagy gázkazános) és villanytűzhely illetve ha fent is tudnám tartani a fizumból. (azért nem akarok gázt mert félek a gáztól-kiskoromban elvittek egy házhoz aminek kirobbant az oldala és meghalt a tulajdonosa gázrobbanás miatt.
Illetve ha a környék (ház+kert) teljesen pók, darázs, méh mentes lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!