Malinois vagy németjuhász? Melyikre szavazol?
Figyelt kérdés
Mostanában olyan felkapott lett a munkakutyások között a malinois.Mivel jobb a németjuhásznál? 100x csúnyább is a malinois,meg szerintem butább is. Te mit gondolsz?2010. okt. 22. 16:28
1/17 anonim válasza:
Én a németjuhászra szavazok. :) Ők már bizonyítottak. Szépek, okosak, hűségesek. Akár az én kutyám. :)
2/17 anonim válasza:
Németjuhász. A malinois nem tetszik se jellemre, se külsőre.
3/17 anonim válasza:
A malinois talán annyival jobb,hogy kevésbé túltenyésztett fajta,és valamivel kevesebb örökletes betegség jellemző rájuk,mint a német juhászkutyákra.Intelligenciája,szívóssága szerintem méltán tette népszerűvé-igaz,a német juhi szerintem is sokkal szebb.Tény viszont,hogy utóbbiból sok van,és sajnos ma már igen kevés az egészséges egyed.De szerintem ez is olyan dolog,kinek a pap,kinek a papné.
4/17 anonim válasza:
Nekem a mali szimpibb, bár én nem igazán szeretem a munkakutyákat. A németjucik olyan kis betegesek mostanában sajnos.
5/17 anonim válasza:
csak szerintebb butább és legalább nem egy tulszaporitott fajta mint a németjuhász.
9/17 anonim válasza:
Svájci Fehér Juhász :) Tudod van a rajzos nj a fekete nj és a fehér "nj" amit Svájci Fehér Juhásznak hívnak :)))
Gyönyörű állat, al legszebb kutyafajta :) Nekem is az van és azt is szeretnék tenyészteni majd :) J és alig van mo-n szóval nem túltenyésztett.
A mali nem szép sztem :)
10/17 anonim válasza:
Midnenképp Németjuhász. Sokkal szebb szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!