Mi történik, ha házasodni szeretnék, de a szüleim ellenzik? Lakás, munkahely megvan, komolyan gondoljuk, csak anyám ellenzi?
Emberek, ha azok vagytok!
Mélységesen csalódtam bennetek! Nem gondoltok arra, hogy a kérdések, a válaszok mögött EMBEREK, ÉRZŐ LÉNYEK VANNAK?
NORMÁLISAK VAGYTOK TI??
Miért? Miért kell bántani a másikat? Miért kell lek.rvázni egy 17 éves lányt?
Ti nem követtetek el hibát?
Ez a lány bizalommal fordult felétek, de szinte mást sem kapott csak bántást, leosztást, szidást!
Miért vagytok ennyire gonoszak? Ettől nektek jobb lett? Jó érzés így a tükörbe nézni, miután a gép mellől felálltatok?
Kedves kérdező:
Kemény időszak, hosszú és nehéz évek várnak rád.
De tarts ki. Tanulj. Legalább egy érettségid legyen!
Tapasztalat. 19 évesen saját hülyeségemből estem teherbe. Igen saját hülyeség, mivel gondolnom kellett volna arra, hogy a fogamzásgátlót gyengíti a mandulámra szedett antibiotikum. Nem gondoltam, terhes lettem. Másfél éves lesz a kislányom. Ő a mindenem.
Kérdező kívánok neked kitartást.
Legyen mindíg egy tál étel, ha a gyermeked éhes.
Legyen egy öltözet tiszta ruha, ha bepiszkolja magát.
Legyen egy ágya, ahol alhat és egy takarója, hogy betakargathasd!
Legyetek boldogok!
Szerintem te rohadtul hazudsz.
Másrészről ha igaz lenne a történeted nagyon sajnálnám a gyereked, szegényen, boldogtalanul fog felnőni. Tudod a gyermekek első évei is nagyon fontosak már, és nektek azt mondtad anyád mindig veszekedik meg iszik. Ez benne fog maradni a gyerekben, s sohasem fog normális életet élni miattad. Ki miatt? Miattad, meg az idióta pasid miatt, akivel 13 évesen dugattad magad. Gratulálok.
Kedves Kérdező!
Sokkal de sokkal érettebben gondolkodsz mint a korodbeliek és itt jó pár ember!! Ne is hallgass azokra akik negatívumokat írnak rólad, igenis boldog lesz a lányod és ha így állsz hozzá, valóban meglesz mindene! Én borzasztóan tisztellek téged! Sok-sok kitartást Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!