Mi történik, ha házasodni szeretnék, de a szüleim ellenzik? Lakás, munkahely megvan, komolyan gondoljuk, csak anyám ellenzi?
Az még érdekelne, hogy ki a gyerek apja és hol van?
Amúgy ezt a sztorit nehezemre esik elhinni, szerintem kamu.
(bocsánat, a kérdező nem azt kérdezte, mi a véleményünk róla, hanem, hogy mit tegyen.. abba lehet hagyni a rohadt ítélkezést felette - és tükörbe nézni: én tökéletes vagyok?)
*
a 19-es Andizsuzsi válasza:
A 16. életévét betöltött kiskorú köthet házasságot, amelynek engedélyezése a városi gyámhivatal hatáskörébe tartozik, a házasságkötési engedély pedig a gyámhivatali határozat jogerőre emelkedését követő 6 hónapig érvényes. A kérelmet a kiskorúnak személyesen kell előterjesztenie.
Kedves Kérdező! a kérdésedre ITT:19-ben a válasz.
Tehát: be kell menned a városi gyámhivatalhoz -Városháza, Polgármesteri Hivatal - és ott elindítani.
Hamarosan 17 leszel, van kis gyereketek,
kezdjétek meg az önálló életeteket!
Lehettek boldogok, rajtatok múlik!
Szeressétek egymást, és tartsatok ki jóban-rosszban!
Üdvözlet!
2,5 éves a lányod, te meg 16?
Jézus, drága azt tudod, hogy a barátod hamarosan börtönbe megy???? lassan eljön a tárgyalás ideje és ülnie kell 2-3-4 évet, attól függ. el tudod egyedül tartani a gyerekedet???
egyébként én nem értek valamit.
azt írod, az unokaöcsédet nevelőszülőhöz adták, így került anyukádhoz. tehát anyukád nevelőszülő, igaz?
a kommentedben meg azt írod, hogy anyukádat alkalmatlannak nyilvánították miközben nemhogy 1, hanem 3! gyerek a gyámsága alatt van.
itt valami nem stimmel. kifejtenéd bővebben, hogy ezt hogy érted? a gyámhatóság tud róla, hogy anyád veri a gyerekeket és iszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!