Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi történik, ha házasodni...

Mi történik, ha házasodni szeretnék, de a szüleim ellenzik? Lakás, munkahely megvan, komolyan gondoljuk, csak anyám ellenzi?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok,márciustól 17. Otthon nem túl jó a környezetem, nevelőszülőhöz adták az unokaöcsémet, akit anyukám családba fogadott, mert nevelésre alkalmatlannak találták. Ő a kislányom gyámja is. Mit lehet akkor tenni?
2012. jan. 18. 12:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/81 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi idősen inkább a sulira koncentrálj. Valami szakmád legyen, tudj dolgozni, és ha már keresel pénzt, azaz tudsz valamit felmutatni, akkor akarj önálló életet. 16 évesen téged nem nagyon fognak felenni sehova. Ha értetten gondolkodnál, akkor a jövőtökre gondolnál. Mi lesz ha a pasi kidob? Nem lesz pénzed új albérletre, tuti. Akkor vágj majd bele ilyenbe,ha anyagilag független leszel, és nem leszel senkire sem rákényszerülve.
2012. jan. 18. 13:35
 22/81 anonim ***** válasza:
100%

Az még érdekelne, hogy ki a gyerek apja és hol van?

Amúgy ezt a sztorit nehezemre esik elhinni, szerintem kamu.

2012. jan. 18. 14:00
 23/81 anonim ***** válasza:
83%
13 évesen szültél? :)))) persze:)
2012. jan. 18. 14:04
 24/81 anonim ***** válasza:
52%
neked már olyan mindegy... szegény gyereked!
2012. jan. 18. 14:17
 25/81 anonim ***** válasza:
34%

(bocsánat, a kérdező nem azt kérdezte, mi a véleményünk róla, hanem, hogy mit tegyen.. abba lehet hagyni a rohadt ítélkezést felette - és tükörbe nézni: én tökéletes vagyok?)

*

a 19-es Andizsuzsi válasza:

A 16. életévét betöltött kiskorú köthet házasságot, amelynek engedélyezése a városi gyámhivatal hatáskörébe tartozik, a házasságkötési engedély pedig a gyámhivatali határozat jogerőre emelkedését követő 6 hónapig érvényes. A kérelmet a kiskorúnak személyesen kell előterjesztenie.

Kedves Kérdező! a kérdésedre ITT:19-ben a válasz.

Tehát: be kell menned a városi gyámhivatalhoz -Városháza, Polgármesteri Hivatal - és ott elindítani.

Hamarosan 17 leszel, van kis gyereketek,

kezdjétek meg az önálló életeteket!

Lehettek boldogok, rajtatok múlik!

Szeressétek egymást, és tartsatok ki jóban-rosszban!

Üdvözlet!

2012. jan. 18. 15:07
 26/81 anonim ***** válasza:
70%
És az élnek boldogan, míg nem halnak..... És a gyereket mindig hurcolja majd egy új pasihoz? És senki sem hibátlan, de azért látom, az emberek, itt válaszolók erkölcsileg magasabban állnak, mint a kérdező.
2012. jan. 18. 15:09
 27/81 anonim ***** válasza:
48%

2,5 éves a lányod, te meg 16?

Jézus, drága azt tudod, hogy a barátod hamarosan börtönbe megy???? lassan eljön a tárgyalás ideje és ülnie kell 2-3-4 évet, attól függ. el tudod egyedül tartani a gyerekedet???

2012. jan. 18. 15:24
 28/81 anonim ***** válasza:
100%
De nem a pasi a gyerek apja, azt írja, 2,3 éves a gyerek, ők meg majdnem 2 éve vannak együtt.
2012. jan. 18. 15:27
 29/81 anonim ***** válasza:
100%
Én is úgy értettem, hogy a gyerek mástól van...
2012. jan. 18. 15:28
 30/81 anonim ***** válasza:
94%

egyébként én nem értek valamit.

azt írod, az unokaöcsédet nevelőszülőhöz adták, így került anyukádhoz. tehát anyukád nevelőszülő, igaz?

a kommentedben meg azt írod, hogy anyukádat alkalmatlannak nyilvánították miközben nemhogy 1, hanem 3! gyerek a gyámsága alatt van.

itt valami nem stimmel. kifejtenéd bővebben, hogy ezt hogy érted? a gyámhatóság tud róla, hogy anyád veri a gyerekeket és iszik?

2012. jan. 18. 15:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!