Egy rossz munkahely elronthat egy kapcsolatot?
ma 14:10
persze nyilván én is úgy értettem a kérdést..ha rossz a munkahely az lecsapódik otthon szerintem..
Szerintem meg nem.
Semmi köze a munkának a magánélethez. Elég nagy baj lenne, ha hazavinném a munkahelyi dolgokat, és az is, ha az otthoni dolgokat a munkahelyre. A kettő egymástól független.
Én úgy oldom ezt meg, hogy ahogy bezárom magam mögött az ajtót, vagy kilépek a munkahelyről, azzal együtt a gondokat, problémákat ott is hagyom.
Persze ezt a stresszre vagy rossz hangulatra értem, ha mondjuk olyan munkád akad, amit otthon kell befejezned, az egy más helyzet.
igen nekem tönkretette
nem is az, hogy annyira rossz volt hanem, hogy a párom nem akarta elfogadni, hogy ha fütyülnek akkor nekem ugrani kell, tök mindegy hány óra van esetleg családi összejövetel. Most már nem bánom, mert eléggé kikészített ez a munkahely és ő még egy lapáttal rátett, de a jelenlegi párom szakmabeli így ő megérti, hogy mi a helyzet, mert általában ha menni kell akkor mindkettőnknek menni kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!