Milyen postán dolgozni? Nem túl monoton? Jó kapcsolatok ott is kialakulhatnak, vagy rossz munkahely?
Figyelt kérdés
Milyen veszélyek vannak egy ilyen munkakörben? Fizetés szempontjából mennyire éri meg? Mennyire rugalmasak a beosztások váltását illetően? Pro - kontra? (nem a postásokra, hanem a postahivatalban dolgozókra gondolok)2011. febr. 10. 14:59
1/1 anonim válasza:
Én 7 hónapig dolgoztam postán.
Akkor ajánlom, ha tudsz jól emberekkel bánni, jó a kommunikáció képességed, és nehezen idegesítenek fel.
Minden nap le kell számolnod. Ha hiányod van, akkor saját zsebből kell kifizetni. Akár 20 Ft a hiány, akár 2000 Ft.
Fizetni viszont megfizetik jól, mert a minimálbér mellé kapsz még pótlékokat is, mint pl. pénzkezelési pótlék, amivel azért havi 80ezret megkapsz [és ez ország különböző részein akár több is lehet]
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!