Gyakorlati munkahely és minden rossz. Hogyan tovább? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Nos 11-dikes bolti eladó vagyok és idén kezdtem a gyakorlatot. Az elején szerettem nem volt semmi probléma Csak időközben kiderült a főnökömről h egy eléggé arogáns 27 éves fiatalember. Akinek énsem vagyok szimpatikus és ő sem nekem. Ígyhát elkezdtem lógni mert utáltam az egészet. De mindig le igazoltam. A suliban szóltam agyakorlati oktatásért felelős tanárnak aki szerint csak "túlreagáltam" . Aztán itthon is kiderültek a dolgok hogy én hiányoztam. Majd a szüleim végre belátták hogy mekkora is a baj. Másik gyakorlati hely nincs. Iskolát nemtudok váltani. Szakot sem. Gyűlnek az igazolatlanok. Egy nő azt mondta hogy ha egy pszichológus írna rólam szakvéleményt h mien lelki állapotban vagyok kakor talán ezt a fél évet meg úszhatnám vele. Most hogyan tovább? :( nagyon elvagyok keseredve. Válaszokat előre köszönöm2011. febr. 15. 09:10
1/7 anonim válasza:
Nézz körül hátha mégis van másik hely.Elmenni elmehetsz bárhová,persze sokszor ezt titkolják hogy a fiatalok ne váltogasság a gyakhelyet,de jogod van ujat keresni ha ez nem jó.Nem tudom hol laksz de hacsak nem egy falu ahol egy kisbolt van akkor csak van másik hely.Probálj meg addig is bejárni és probáld meg valahogy a fönököt kerülni.Nem éri meg elvesziteni akár évet is ilyen miatt.Amúgy ha van közel valami hely ami nincs messze oda is mehetsz gyakra,inkább buszozz egy kicsit ha jobb helyet találsz.Még annyit h sok gyakhely sajnos szar és nincs garancia rá hogy máshol jobb lesz.Nekem van ismerösöm aki elment a gyakhelyről,mert már nyugtaton élt viszont az uj hely ideig-oráig volt jo és utána ott is kijött hogy "beválasztott" vagy lehet h vele is volt egy kis hiba.
2/7 A kérdező kommentje:
sajna másik gyakorlati hely tényleg nincsen mert ezt az ipar kamara határozza meg. És azt is hogy egy boltban hány fő tanuló lehet. Debrecenhez közel lakom gndoltam hátha ott lesz. Mert ott annyi a bolt. DE sajna azok az üzletek a debreceni Keri (kereskedelmi suli)hoz tartoznak mind. És ott is teltház van. A tanárom állítólag körbe telefonálta egész hajdú bihar megyét :/ gyak hely max már csak erre a fél évre kellene. Mert szeptemberben mehetnék olyan suliba ahová szeretnék. Ezzel a sok herce-hurcával meg a sok rossz tapasztalattal nincs kedvem tovább tanulni ezt a szakmát :(
2011. febr. 15. 09:33
3/7 anonim válasza:
Mindig lesznek az életedben nem szimpatikus főnökök, sőt nem szimpatikus vásárlók is!
Tanuld meg elengedni a füled mellet a kellemetlen megjegyzéseket.
Nem lehet mindenhonnan elmenekülni!!!
4/7 anonim válasza:
Ne a tanárodra bizd hogy telefonálgasson,hidd el ha te járnál utána lenne helyed.Én sem hagytam anno a tanárokra hanem kerestem magamnak és ha az első nem tetszet volt másik.Hidd el sok helyen örülnek a gyakorlatosoknak.Szerintem irj ki egy kérdést hogy nem e tud valki valami jo gyakhelyet a körnéyken,lehet ha szerencsd van ir olyan is aki érdekelt a témában.
5/7 A kérdező kommentje:
köszi köszi :) meg is próbálom :)
2011. febr. 15. 10:01
7/7 A kérdező kommentje:
kössz de nem hagytam annyiban -.-.. és találtam új gyakorlati helyet 4esre levizsgáztam és most érettségizem :D
2012. szept. 9. 18:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!