Nincs rossz érzésetek amikor buliba, vagy táncolós helyre mentek, hogy sok idegen ember között kell táncolni?
nincs rossz érzésem emiatt. és nem szoktam az oldódásért inni.
szerencsére nincsenek ilyesfajta gátlásaim, azért megyek bulizni, hogy táncoljak másokkal, jól táncolok, mit szégyelljek ezen. amúgy elég szánalmasnak tartom azokat, akik buli elején bedöntenek két-három felest, hogy oldódjanak, aztán részegen ugrálnak táncolás címén. miért nem tanulnak meg inkább normálisan táncolni?
egy-két koktélt szoktam meginni egy este, ennél többet sosem, mert az már árt. ha szomjas vagyok, sima ásványvizet iszom. szórakozni akarok, nem berúgni.
Ha rossz erzeseid vannak akkor miert mesz? Azert jarunk szorakozni, hogy jol erezzuk magunkat, nem azert hogy ki mit mond, nem masnak billegtetjuk a s.ggunket..
Nem, nem kell semmi feloldo. Csak az elet iranti szeretet, jo kedv, jo haversag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!