Félek hogy rossz anya leszek, mert nagyon nehezen megyek társaságba, nehezen ismerkedem, nem érzem jól megem idegen emberek közt. Volt vagy van valaki hasonló helyzetben?
Szeretném ha kislányom nem hasonlítana rám ebben, de amíg kicsi, nekem kell rendezvényekre vinnem, játszótérre, ahol látom hoyg más anyukák milyen könnyen összehaverkodnak, így gyerekeiknek is egyre több játszópajtása van. Én erre képtelen vagyok, pedig szeretném majd ha minél több barátja legyen, és minél több élményben legyen része. Csak a párommal együtt érzem biztosnágban magam vagy anyósommal idegen helyen. Ha tudnám hogy mások is vannak így vele, az megnyugtatna, de én csak azt látom hogy törvényszerűen minden anyukának megvan az "anyukás" baráti köre, és enélkül hátrányt szenved majd a kislányom :(
2 hós baba anyukája
Szia!
Én is hasonlóan vagyok,egyedül a picivel,jó ha találkozom anyukákkal,akkor beszélgetek ha ismerős egy pár szót, de igazán nem járunk össze senkivel,ráadásul ez falu,így nincs játszótér sem.
Egyet tudsz tenni,hogy a babád érdekében erőt veszel magadon,és azért is mész,és ha majd ott lesz a többi anyuka,akkor rájössz hogy nem is vészes,lehet hogy épp ők kezdeményezik a beszélgetést.Én ezért szeretném ha nálunk lenne babaklub,hogy a picimnek is jó legyen,és én is oldódjak.Másképp nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!