Hogy érjem el, hogy ne ovodásként kezeljenek itthon?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok, egyetemista, de anya még mindig úgy viselkedik velem mintha általánosba járnék. Felhív állandóan, hogy mikor érek haza, tanultam e, milyen volt a suliban, hogy vagyok.. Ha kinéz a munkahelyén az ablakon és látja, hogy esik a hó, akkor gyorsan felhív, hogy megkérdezze van e nálam sapka és, nem fázik e a kezem. Az agyamra megy!!!! Mondtam neki ezerszer, hogy hagyjon már békén, idegesít ez a sok marhaság, megsértődik, hogy ő csak jót akar. Bejön a szobába megnézi mit csinálok a gépen, elmondja, hogy nagyon tanuljak mert akkor biztos szuper munkám lesz meg minden blabla. Ha korán kell kelnem mert gyakorlatom van akkor sajnálkozik egy sort, hogy úúúristen, én szegény tuti nem fogom kipihenni magam ha estig tanulok. Azt akarom, hogy hagyjon végre békén, ne lógjon állandóan rajtam. Mit tegyek? Idegesít!!! Lány vagyok.2012. jan. 17. 18:25
21/22 anonim válasza:
Én teljesen megértem a kérdezőt! Ez a fajta törődés már túl sok, és rendkívül idegesítő, abból fakad, hogy az ő szemében még mindig gyerek vagy.
Sztem ha megmondtad, hogy hagyjon békén, ne érdekeljen, ha megsértődik! Ne mondd el, hol voltál, mennyit tanulsz, mondd meg neki, hogy ne hívogasson, otthon úgyis találkoztok. Nem kell bunkón, de határozottan.
És ha sikerül megszoknia az új határaidat, nem fog idegesíteni.
22/22 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
örülök neki persze, hogy ilyen odaadó, csak mikor már nagyon fáradt vagyok akkor rátesz még egy lapáttal:S de megpróbálom jobban kezelni
szerintem változni úgysem fog, mert nem olyan típus...
2012. jan. 18. 12:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!