Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet elérni, hogy...

Hogy lehet elérni, hogy felnőttként kezeljenek 27 évesen, egy várandós kismamát?

Figyelt kérdés
Jelenleg lakásfelújítás alatt állunk, és az én családom is és a férjem családja is beleszól, hogy mit hogy csináljunk. De úgy, hogy amit mondanak az már szentírás. Most várjuk első gyermekünket, és nem hiányzik a veszekedés. Szeretném ezt úgy megoldani, hogy ne legyen belőle nagy baj és véglegesen felnőttként bánjanak velünk. Soha nem kérünk semmit tőlük, nem vagyunk felelőtlenek, házasságban élünk, és már unjuk ezt az egészet amit csinálnak.
2009. máj. 4. 10:00
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én pontosan ezt mondanám el nekik. Úgy, ahogy ide leírtad. Tökéletes, kulturált rendcsináló mondatok. Értelmes ember ezen nem sértődik meg, de ha mégis, akkor az unoka születése után elmúlik. ;)

Tapasztalat.

2009. máj. 4. 10:03
 2/4 anonim ***** válasza:
89%

Sehogy. Nekik örökre gyerekek lesztek. Hallgassátok meg, köszönjétek meg a tanácsot, és csináljátok úgy, ahogy akarjátok! A szentírást is meg lehet szegni. Vagy kérjetek tanácsot olyanban, amire tudod, hogy olyat válaszol ami neked tetszik. S volt hasznuk máris! :)

Nem kell veszekedni, csak szeretnek. Attól tehetitek saját kedvetekre, s ha rákérdeznek, csak enyit mondassz: nekünk tetszik.

Anyám azt mondta, ha kékre festek, többet nem jön el hozzánk. S mégis eljöt. Mi több: kék csészéket hozott ajiba. 44 éves vagyok, nekem mindenki megmonja ma is, hoyg mikor mit hogy csináljak. nem baj az, hadd modják! Ha ettől jobb neki, miért ne?

2009. máj. 4. 10:05
 3/4 anonim ***** válasza:
73%
sehogy. Nincs szükség rá, hogy felnőttként kezeljenek. Ti kezeljétek megetokat felnőttként. S őket öregecskékként.
2009. máj. 4. 10:44
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Na, akkor barátkozok a gondolattal, hogy ez marad a végleges állapot... :)

2009. máj. 4. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!