Az anyám miért akar bele szólni még felnőttként is az életemben?
26 éves férfi vagyok és már nem lakom otthon csak nagyon ritkán járok haza de az anyám minden jobban tud hogy mi a jó nekem....nem tudom erről leszoktatni és olyan dolgokat próbál rámerőltetni amilyen az ő szemlélete...
Én tudom hogy mi a jó nekem,nem tudom megérteni hogy miért kell ezt csinálni?!
Mert ő az anyukád. Ötvenéves korodban is az ő kicsi fia leszel, akit óvni kell még a széltől is.
Ne szállj szembe vele, ha találkoztok, fontold meg, amiket mond (nem feltétlen hülyeség), aztán hagyd rá a dolgot.
Az én anyám a mai napig jobban tudja, hogy szeretem a kávét, mint én. Még akkor is, ha én úgy tudom másképpen szeretem, mint ahogy ő hiszi!
Mégis örülök, hogy ő itt van és "vigyáz" rám!
Remélem még nagyon sokáig jobban fog tudni mindent, mint én!
39/f
19:42
Nem mindegy, hogy valakit szeretettel irànyitanak vagy erõszakkal, vagy agresszivitàssal.
Kérdezõ akkor egy darabig ne menjél haza, talàn igy lead az anyud magàból.
A 19:42 percesmek:
Nagyon látszik, hogy szereted az anyukádat, látszik hogy már felnőttél ezért tisztában vagy vele, hogy akármilyen, szeretni kell és el kell fogadni olyannak amilyen, hiszen úgy sem változik már. Viszont milyen nagy baj lenne ha nem lenne neked. Én is így érzek az enyémmel kapcsolatban. Remélem egyszer ha lesz fiam, ő is így fog gondolkodni rólam mint te anyukádról. 35/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!