Akik kiskorukban látták utoljára az édesapjukat, és felnőttként találkoztak vele ismét, azoknak milyen volt találkozás?
A férjem ebben a helyzetben volta nővérével együtt.
Fiatal felnőttként találkoztak újra. Nehézkesen ment a dolog eleinte bár az Apukájuk törekedett arra, hogy sikerüljön valahogy helyre hozni a dolgokat. Fogjuk rá, hogy sikerült... és gyanítom, hogy az is benne volt a pakliba részéről, hogy öregségére valaki legyen támasza.
Amikor először találkoztak próbált mentségeket keresni, szabadkozott... Végül is mindkét gyermek megbocsájtott neki, azóta meghalt.. eltemettük.. Halottról jó vagy semmit...
De a sors iróniája mostanság került elő 2 levél amit ő írt a gyermekinek, illetve egy válasz a gyermekeitől.. bizony abból sok negatív következtetést lehet róla levonni.
De most már mindegy! Nyugodjon békében!
Az én szüleim 3 éves koromba váltak el!
Általános iskola 4. osztályába jártam amikor kiszólt egy reggel egy autóból melyikőtök és a nevem szólított?!
Nagyon boldog voltam amikor közölte velem,hogy ő az apám.A bátyám rángatott el onnan!
Utána 18 éves koromig nem láttam.
Akkor párszor üzent,hogy szeretne velem találkozni,de akkor már én nem akartam.
Még 12 év eltelt amikor újra kezdett üzengetni.
Akkor azt mondtam,hogy jó akkor adok neki egy esélyt,hogy 30 év távlatából mit tud mondani!Nagyon furcsa volt szinte idegenek éreztem.
Most havonta 1,2 alkalommal beszélünk telefonon!
Tudom,hogy ki az apám,de inkább érzem a nevelő apámat az apámnak mint őt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!