Hogy érjem el, hogy ne ovodásként kezeljenek itthon?
Az anyukák már csak ilyenek, az enyém is ilyen:)
Mióta elköltöztem mondjuk kicsit jobb a helyzet, most is aggodalmaskodik, de csak nincs itt egész nap, hogy nézze mit csinálok, meg hogy ettem-e. Nálunk mindig ez volt a fő gond, szerinte olyan keveset eszek, hogy éhenhalok( persze, azért volt vagy 10 kiló feleslegem). Szóval ha van lehetőségedd költözz el. Vagy beszélj vele őszintén, hogy neked ez sok és kicsit vegyen vissza, mert zavar téged.
Orulj, hogy foglalkozik veled. Amugy altalaban a szulok nem tudnak felnottkent tekinteni a gyerekukre addig amig nem kepes onmagat eltartani es otthon el veluk. En is 21 vagyok meg tanulok, es a szuleim folyton azt hajtjak, hogy ameddig itt elek es nem tettem le semmit az asztalra addig csak egy gyerek vagyok... De ez lehet, hogy csak nalunk van igy.
Szerintem hagyd ra majd megunja, vagy mondd meg neki, hogy orulsz, hogy torodik veled de szeretnel mar egy picit onalobb, tole fuggetlenebb lenni...
a válaszokat köszönöm
az olyanok ne írjanak léci akik leoltanak, hogy nem tartom el magam 21 évesen
megadatott a lehetőség, hogy továbbtanuljak, diákmelóból nem tudnám magam eltartani
3. valaszolo
Mi az isten olyan nagy dolog abban, hogy 21 evesen meg otthon el?Tudod, a mai vilagban nem megy mindenkinek minden egyszerre es olyan huuu de konnyen. Sokkal idosebbek is elnek a szulokkel, sot a legtobb helyen tobb generacio el egyutt, ami nem egeszseges, de sajnos ez van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!