Kinek adjam a kiselejtezett ruháim? Ki hova adja az ilyen ruhákat?
Figyelt kérdés
Mindenképpen olyan embereknek szeretnék evvel segíteni, akik nem tudnak maguknak ruhát vásárolni,vagy többgyerekes családanyák,aik magunknak már semmit nem tudnak venni.Pest környéi vagyok.Tudtok ilyen emberről akinek télleg nagy szüksége lenne ruhákra?2009. máj. 26. 16:15
31/38 A kérdező kommentje:
Akkor talán kibírható a postaköltség.
2009. máj. 26. 21:34
32/38 anonim válasza:
Ennyi a legkevesebb,persze hogy kibirom! Van még egy -két ismerősöm, akik egyedül nevelik a gyerekeiket,ha esetleg nekünk nem lenne jó.
33/38 A kérdező kommentje:
Nah írtam neked priviben, megkaptad?
2009. máj. 26. 21:41
35/38 anonim válasza:
Irtam én is. Holnapra megérdeklődöm pontosan hogy van ez az ut.vét. Szia!
36/38 anonim válasza:
Nézzétek meg a posta weboldalát, minden rajta van, és egy program is van, ami kiszámolja a díjat súly alapján.
37/38 A kérdező kommentje:
22,01 köszi kedves vagy, hogy segítesz.:)
2009. máj. 26. 22:09
38/38 anonim válasza:
Én a környezetemben élő rászoruló embereknek szoktam odaadni, így biztosan tudom, hogy oda kerül, ahová szántam. Alapítványnak nem adnám, mert előbb hordja el az ott dolgozó, mint a tényleg rászoruló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!