Kinek adjam a kiselejtezett ruháim? Ki hova adja az ilyen ruhákat?
Figyelt kérdés
Mindenképpen olyan embereknek szeretnék evvel segíteni, akik nem tudnak maguknak ruhát vásárolni,vagy többgyerekes családanyák,aik magunknak már semmit nem tudnak venni.Pest környéi vagyok.Tudtok ilyen emberről akinek télleg nagy szüksége lenne ruhákra?2009. máj. 26. 16:15
1/38 anonim válasza:
Szia!
Mi a kerületi nagycsaládos szervezethez vittük el vagy ruhagyűjtő konténerbe.
A Nők lapjában szokott ilyen felajánlós rész lenni.
2/38 anonim válasza:
Előző helyre is jó, de lehet a vöröskeresztnek is.
3/38 anonim válasza:
Én Székesfehérváron a nagy tesconál volt ilyen konténer annyi kabátot vittem el oda volt olyan is ami csak 4 szer volt rajtam (gyerek ) kabát csak kinöttem és nem kellett senkinek még most is ott van a gyűjtő de én akkor a Vanish-dobozba raktam mert akkor volt ez az egész hogy kimossák és ugy adják oda !:) De mondom gyűjtő még most is van !:) Remélem segítettem szia :)
4/38 anonim válasza:
Mi egyszer vittünk volna a Vörös Keresztbe több zsáknyi, szép állapotú ruhát. Erre szó szerint elzavartak, hogy most nincs fogadóóra, menjünk vissza három nap múlva. Na, egy nagy frászt. Azóta kitesszük a kapu elé, ha van valamink és pár óra múlva eltűnik.
5/38 anonim válasza:
Én az Osannál elhelyezett konténerekbe,amit a vöröskereszt,(vagy máltai?) tett ki a hajléktalanoknak
6/38 anonim válasza:
Már nem tudom melyik (Vöröskereszt vagy a Máltai szeretetszolgálat) csak ruhatisztítós számlával fogadja be a ruhanemüket. Ez pár éves információ, de akkor én úgy felhúztam magam, hogy kerestem egy helyi szervezetet, oda visszük a ruhákat, cipőket.
7/38 A kérdező kommentje:
16,22 es találó és kényelmes a válaszod, a benzin sem fogy és mindenki jól jár, én nem a kukát gyarapítom ezekkel a göncökkel, hanem másnak teszek jót, és egy lépést is alig kell tennem!Köszi!
Azért még várok további válaszokat!:)
2009. máj. 26. 16:26
8/38 A kérdező kommentje:
16.26 ska én is felhúztam magam ezen a ruhaszámlás dolgon, jóhogy nem majd én viszem ruhatisztítóba még, amúgy sem adnék oda szennyesből ruhákat én mindig tisztán tárolom a régi ruháim.de ez felháborító, hogy az ember ad, és még én vigyem tisztítóba ez télleg röhejes!Jó,hogy nem ki ne vasaljam nekik!:o)
2009. máj. 26. 16:29
9/38 anonim válasza:
Én sem a kukába dobom, hanem a kapuhoz teszem. A kukánk máshol van.:)
Sok szegény család van az utcában, ők szokták elvinni, de még egyszer én sem állok le ilyen "segély"szervezetekkel. Kész röhej, amit néha művelnek.
10/38 anonim válasza:
Hát nem is tudom, de azt hiszem egyházak is szerveznek ilyen ruhanemű-játékgyűjtéses akciókat. talán a helyi atyát kéne megkérdezni. de lehet, hogy hülyeséget írok, akkor bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!