Kinek adjam a kiselejtezett ruháim? Ki hova adja az ilyen ruhákat?
Figyelt kérdés
Mindenképpen olyan embereknek szeretnék evvel segíteni, akik nem tudnak maguknak ruhát vásárolni,vagy többgyerekes családanyák,aik magunknak már semmit nem tudnak venni.Pest környéi vagyok.Tudtok ilyen emberről akinek télleg nagy szüksége lenne ruhákra?2009. máj. 26. 16:15
21/38 anonim válasza:
40-es a méretem, és 35 éves vagyok. Lányom 38-asat hord.
22/38 A kérdező kommentje:
A lányod hány éves? Mert elég fiatalosak a ruhák, de 35 40 esnek is jó.
2009. máj. 26. 21:17
23/38 A kérdező kommentje:
Amúgy talán van benne egy két 40 es méret is, amikor még terhes voltam tavaly előtt a lányommal.
2009. máj. 26. 21:19
24/38 anonim válasza:
A vaterán hirdetek egy kosztümöt és egy tavaszi kabátot, felnőtt S méret mindkettő, ha esetleg valakire jó lenne, és azt pont nem nézte még, és érdekelné, szóljon. :-) Sajnálnám, ha ki kéne dobni, bolti ár alatt megválnék tőlük, jó lenne, ha valaki el tudná hordani, én biztos nem fogom.
26/38 A kérdező kommentje:
Mindent odaadok amit már nem használok, de kell pár nap amíg átnézem a ruháim, mert nagyon sok olyan van amit már nem hordok.Van olyan is amit fel sem vettem csak egyszer, mert kitaláltam, hogy nem áll jó nekem.Szóval fel kellene vennünk a kapcsolatot valahogy.Amúgy van pár cipő is,37 es méretek.Pest környékén laksz?Mert akkor nem drága a postaköltség , de ha Magyaro.másik felén , akkor sok a postaköltség, de azt neked kellene állni.
2009. máj. 26. 21:24
27/38 anonim válasza:
Jaj nagyon köszönjük! Győriek vagyunk, természetesen állom! Nagyon köszi!! Irj akk privibe, mert én nem tudok!
29/38 A kérdező kommentje:
Győr az hány km budapesttől? Csak körülbelül.
2009. máj. 26. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!