Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek adjam a kiselejtezett...

Kinek adjam a kiselejtezett ruháim? Ki hova adja az ilyen ruhákat?

Figyelt kérdés
Mindenképpen olyan embereknek szeretnék evvel segíteni, akik nem tudnak maguknak ruhát vásárolni,vagy többgyerekes családanyák,aik magunknak már semmit nem tudnak venni.Pest környéi vagyok.Tudtok ilyen emberről akinek télleg nagy szüksége lenne ruhákra?
2009. máj. 26. 16:15
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%
HA esetleg van gyereked (de ha nincs sem baj szívesen veszik) akkor menjetek be az iskolába ott is van egy-két olyan szülő-gyerek akinek nincs mit felhúzni. Meg az iskolák is szoktak ilyeneket szervezni amikor ilyen mindenfélét lehet bevinni játékokat,ruhát(még elektronikai dolgokat is!). De ha nem akarsz tényleg mászkálni, tedd ki a kapu elé és hadd vigyék:D
2009. máj. 26. 16:59
 12/38 anonim ***** válasza:
100%

Én is a kapu elé, kuka mellé teszem szépen bezsákolva.

Az a baj, hogy a segélyszervezeteknek nincs kapacitásuk tárolni ezeket az adományokat, az ügyfeleknek meg - ha hiszitek, ha nem - nem kell "akármi". (Az akármi alatt nem azt értem, hogy mindenféle vacakot, rongyot vegyenek fel, de a kevésbé divatos, mutatós ruhák nem kellenek nekik.) Ezt azért tudom, mert egy ilyen helyen dolgozom.

2009. máj. 26. 17:04
 13/38 anonim ***** válasza:
100%

Én a gyógypedagógus barátnőmnek adom ő beviszi a suliba a nagylányoknak vagy a szülőknek. Ház elé is tesszük, akkor biztos az viszi el, akinek kell.Sokgyerekes barátnőimnek ímélben bemutatom a jobb darabokat.

Nagycsaládos szervezet tudná, kinek kell.

2009. máj. 26. 17:55
 14/38 anonim ***** válasza:
100%

Vöröskeresztnek ne! Dolgoztam velük. Felajánlották, menjünk be másnap a helyi szervezethez, jöttek jó ruhák, válogathatunk, ők maguk is szoktak haza vinni. A következő körben 100 Ft-ért árulták a maradékot, és csak az itt megmaradt darabok kerültek oda, ahová az emberek szánják.

Újságokba, pl. Családi Lap szoktak lenni kérések, ilyen helyre küldtem 2-szer. Illetve van egy lelkész ismerősöm, neki adtunk már többször, szétosztotta a szegényebb családok között.

2009. máj. 26. 18:36
 15/38 anonim ***** válasza:
100%

Mi a plébániánk karitasz csoportjának adjuk, itt szoktak ruhaosztást szervezni néha a helyi rászorulók részére, amit meg így nem osztanak szét, azokból pedig húsvétkor-karácsonykor illetve évente még pár alkalommal vásárt szerveznek (van ezeken más is, kerámiák, ajándéktárgyak, játékok, amiket összedobnak a hívek, amire valakinek már nincs szüksége, de még használható állapotban van), és az összegyűlt pénz a plébánia jó céljait szolgálja.

Nem tudom, máshol hogy működik, itt így működik, és jól működik.

2009. máj. 26. 19:16
 16/38 anonim ***** válasza:
100%
Mi egy 1600 lélekszámu faluban élünk , nálunk az önkormányzathoz is lehet vinni ruhákat vagy a védőnőhöz . Azoknak adják akik nem sértődnek meg ilyenen . Mi is vittünk ruhákat , sőt kaptunk is !
2009. máj. 26. 19:27
 17/38 anonim ***** válasza:
100%
én olyanoknak adom oda, akiket ismerek és tudom, hogy örömmel fogadják. anyám védőnő, ők is gyűjtenek mindenféle dolgokat a rászorulóknak, én is oda akartam vinni a ruhákat a gyűjtőbe. anyám lebeszélt róla, mesélte hogy a nagyon putrik zsákszámra elviszik a ruhákat, menetközben kidobálják a zsákokból azt, ami nem tetszik, csak úgy az utcára, aztán következő héten mennek újra a zsákokért, mert az előző heti adag koszos lett és kidobták. az állam leesett, mikor ezt meghallotam. más meg tényleg nagyon örülne neki és nagyobb szüksége lenne rá, ezeknek meg luxus a mosás, mert úgyis kapnak másikat.
2009. máj. 26. 19:32
 18/38 anonim ***** válasza:
100%
Mi rászorulnánk:(
2009. máj. 26. 19:58
 19/38 A kérdező kommentje:
Utsó hozzászólnak szeretnék egy kérdést:Hogy hányas méretet hordasz?És hány éves vagy?Ez még itt talán publikus.
2009. máj. 26. 21:13
 20/38 A kérdező kommentje:
Aztán ha stimmel a méret, akkor talán fel tudjuk venni a kapcsolatot.
2009. máj. 26. 21:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!