Mit csinálnál ha az anyós leszidna, hogy a fiának miért nem vettetek ruhákat miért csak Neked?
Vagy: elmagyaráznám neki, hogy kissé kínos volt már a szakadozott kinyúlt ruhatáram és ennyire volt pénzünk per hónap
Vagy: (és ez a valószínűbb) közölném vele, hogy abszolúte semmi köze nincs ahhoz, hogy mire költjük a pénzt, feltételezzem már rólam annyi agyat, hogy ha a fiának szüksége lesz valamire ugyanúgy megkapja mint én.
Ha meg úgy gondolja szüksége van valamire a fiának azonnal nélkülözhetetlenül, vegye meg. (ami persze szintén sértő lenne de most nem ez a téma :):))
sosem mondana ilyet,inkább azt mondaná pl,hogy szülinapjakor elfelejtette odaadni,és vesz ő páromnak:) (bár ruhatárilag nem panaszkodhat)
de ha mégis csoda történne és ilyet kérdezne,akkor szépen megmondanám,hogy van elég ruhája páromnak,nem kellett neki semmi,nekem meg igen
Ismerek olyan házaspárt,ahol a feleség a legújabb divat szerinti ruhákat vesz magának, a férj pedig 10 éves holmikban jár.
Megmondanám neki az okot,amiért csak magamnak vettem ruhát.
Mivel lehetséges, hogy a kérdező nem bontotta ki az igazság minden részletét, erre nehéz felelni.
Lehet, hogy igaza van a többségnek, és az a helyes válasz, hogy semmi köze hozzá.
De az is lehet, hogy a férj még az érettségire kapott ruhákban jár, mert finanszírozni kell a feleség kielégíthetetlen ruhavásárlási igényét. Ilyen esetben érthető, ha egy közelálló bizonyos idő után hangot ad nemtetszésének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!