Mit csinálnál, ha épp szeretkezel a férjeddel, és közben az anyós negyedóránként hív (mert nem veszed fel elsőre)?
Pontosan!
(Mármint amit az előző írt.)
Nekem volt ilyen :)
A párommal épp egymásnak estünk egy januári estén, a telefon meg elkezdett csörögni, majd abbahagyta, aztán ismét... és így tovább.
Nem foglalkoztunk vele, amikor végeztünk, megnéztem ki volt az - hát az anyukám. Visszahívtam és megkérdeztem, mit szeretett volna, ő meg lelkendezve kérdezte, láttuk-e, milyen szépen esik a hó.
Szerencsére anyu kapcsolt, amikor mondtam neki, hogy nem ezzel foglalkoztunk és elkezdett nevetni, nem csinált problémát belőle, hogy nem vettük fel. Amúgy sem problémázós típus, szerencsére.
Le kell halkítani. Akárki hívogathat, még "jó fej" is az anyós, hogy "csak" negyedóránként hív, van, aki két percenként telefonál, ha nem vették fel. De hát honnan tudhatná, hogy épp szexeltek? Lehet azt hiszi, hogy nem hallottad a wc-n, vagy épp kivitted a szemetet, vagy nem hallod a porszívótól, akármi. Mivel neki fogalma sincs miközben csörget, nem ő tehet arról, hogy zavar, hanem az, aki nem némítja le a telefont. Ha nem csörögne ki, nem zavarna.
Akárki hív szex közben, egy gombnyomás kikapcsolni, vagy némítani.
Utána meg vissza lehet hívni, hogy mit akart, nem hallottad, sürgős dolgod volt stb.
Leszarnám!!! :D
És akkor mit csinálnál amikor szeretkezel és meglátod, hogy anyós(71 éves) bambul be az üvegajtón??????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!