Ha szeretkezel egy nővel, védekezés nélkül, mennyi idő alatt derül ki, hogy elkaptál e valamit?
Volt nemrég egy viszonyom egy nővel, készültünk rá egy ideje. Meglepődtem, hogy a puncijának kellemetlen illata volt, még a friss zuhanyozás után is, és megfordult a fejemben, hogy ha nemi betegsége van, és elkaptam, (ami valószínű, mert nem védekeztünk. Persze most lehet mondani, hogy kellet volna, de megbeszéltük előre, és képtelen vagyok a sexre óvszerben.) vajon mennyi idő múlva derül ki?
Egyébként monogám életvitelt folytat a nő, szóval nem fekszik le fűvel fával.
Köszönöm a válasazitokat.
*női mosakodógél,intimgél használatával,hüvelyzuhannyal lehet javítani az illatán,ízén
Ezzel egy dolgot lehet elérni: hogy az illető hölgy előbb-utóbb tényleg összeszed minimum egy kikezelhetetlen gombát. Ezek a szarok ugyanis felborítják a hüvelyflóra egyensúlyát, ami fertőzésekhez vezet. Aztán meg visszafertőződéshez, mert az egyensúlyt baromi nehéz helyreállítani. Minden más csak reklám, nem kell bedőlni neki. A kinder csoki is csak csoki marad, nem lesz egészséges, hiába töltenek bele egy egész pohár tejet a reklám szerint.
Hogy a kérdésre is válaszoljak: bakteriális fertőzés néhány nap, gomba - férfiaknál nem okoz tünetet, viszont továbbfertőzöl másik nőt, HPV, HIV évek múlva.
A HPV sem gond a pasiknál, de a továbbfertőzött nőket méhnyakrák fenyegeti. A leendő feleségedet is, a leendő gyerekeid anyját.
"a helyesírásomba kötött bele a grammernácija"
Grammarnazi /grammarnazi
A kérdésedre válaszolva,én inkább megkérdezném tőle,minthogy találgassak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!