Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ha szeretkezel egy nővel,...

Ha szeretkezel egy nővel, védekezés nélkül, mennyi idő alatt derül ki, hogy elkaptál e valamit?

Figyelt kérdés

Volt nemrég egy viszonyom egy nővel, készültünk rá egy ideje. Meglepődtem, hogy a puncijának kellemetlen illata volt, még a friss zuhanyozás után is, és megfordult a fejemben, hogy ha nemi betegsége van, és elkaptam, (ami valószínű, mert nem védekeztünk. Persze most lehet mondani, hogy kellet volna, de megbeszéltük előre, és képtelen vagyok a sexre óvszerben.) vajon mennyi idő múlva derül ki?

Egyébként monogám életvitelt folytat a nő, szóval nem fekszik le fűvel fával.

Köszönöm a válasazitokat.

2011. okt. 18. 20:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
akár még éct is összeszedhecc így
2011. okt. 18. 21:14
 2/12 anonim ***** válasza:
éct? szedhecc? neked inkább egy helyesírási szabályzatot kéne összeszedned... xD
2011. okt. 18. 21:24
 3/12 walholl ***** válasza:
Dohányzik? Az dohányos nőknek néha elég fura szaguk/ízük van.:-)
2011. okt. 18. 23:52
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
grammernazi
2011. okt. 19. 01:23
 5/12 A kérdező kommentje:
Nem dohányzik, és nem valószínű, hogy aids-es lenne. ahogy írtam is, monogám életvitelt folytat. Nem tudom, hogy az utolsó komentelő mit értet a "grammernazi" alatt, de hátha kifejti még! :)
2011. okt. 19. 19:30
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
a helyesírásomba kötött bele a grammernácija
2011. okt. 20. 16:51
 7/12 A kérdező kommentje:
köszi, vágom! :)
2011. okt. 21. 21:40
 8/12 anonim ***** válasza:
Érdemi választ nem tudok adni,csak egy tippet-női mosakodógél,intimgél használatával,hüvelyzuhannyal lehet javítani az illatán,ízén-ami a dohányzás mellett a táplálkozással és a havi ciklussal is változhat.Ha nem egy éjszakás dolog volt,érdemes kipróbálnotok.
2011. okt. 27. 22:00
 9/12 anonim ***** válasza:

*női mosakodógél,intimgél használatával,hüvelyzuhannyal lehet javítani az illatán,ízén

Ezzel egy dolgot lehet elérni: hogy az illető hölgy előbb-utóbb tényleg összeszed minimum egy kikezelhetetlen gombát. Ezek a szarok ugyanis felborítják a hüvelyflóra egyensúlyát, ami fertőzésekhez vezet. Aztán meg visszafertőződéshez, mert az egyensúlyt baromi nehéz helyreállítani. Minden más csak reklám, nem kell bedőlni neki. A kinder csoki is csak csoki marad, nem lesz egészséges, hiába töltenek bele egy egész pohár tejet a reklám szerint.

Hogy a kérdésre is válaszoljak: bakteriális fertőzés néhány nap, gomba - férfiaknál nem okoz tünetet, viszont továbbfertőzöl másik nőt, HPV, HIV évek múlva.

A HPV sem gond a pasiknál, de a továbbfertőzött nőket méhnyakrák fenyegeti. A leendő feleségedet is, a leendő gyerekeid anyját.

2011. okt. 27. 23:17
 10/12 anonim ***** válasza:

"a helyesírásomba kötött bele a grammernácija"

Grammarnazi /grammarnazi

A kérdésedre válaszolva,én inkább megkérdezném tőle,minthogy találgassak..

2011. okt. 28. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!