Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi (/mik) az életcélotok?

Mi (/mik) az életcélotok?

Figyelt kérdés
Ezen morfondírozom mostanában sokat, mik is az életcéljaim. Van két diplomám, de mégsem érzem, hogy elértem volna amit szeretnék. Keresem, mi lenne hát, amiért mégis érdemes tervezni egy életre. Kíváncsi vagyok, vajon másoknak milyen életcéljai vannak. A legegyszerűbbtől a legbonyolultabbig bármire... igazán bármire.
2012. jan. 14. 22:31
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Becsületben, tisztességben felnevelni a gyerekeimet és a házon lévő hitelt kifizetni, hogy legyen mit örökölniük, hogy ne a csupasz fenekükkel induljanak el a világba. Ez az elsődleges, legnagyobb célom. Kisebbek: Megszerezni a jogosítványt és venni egy olcsóbb laptopot. :)
2012. jan. 15. 10:05
 22/32 anonim ***** válasza:

Megtalálni álmaink lakását pár év múlva,ahova majd már szülehet egy kisbaba amikor kb betöltöm a 30-at.

És élhetünk boldogan mig...igen,elég messzerű :)

De diplomák,életem párja,nyugis jó munkahely már megvan hozzá,most is boldog vagyok,24 évesen elértem annál többet mint amit egy átlag 24 éves elér.

N

2012. jan. 15. 10:23
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

1. megtalálni leendő gyermekeim apját, akivel szeretetben le tudok élni egy életet (ez már sikerült)

2. befejezni az egyetemet, ezzel párhuzamosan a közös vállalkozást beindítani (folyamatban)

3. megteremteni azt az anyagi biztonságot, amibe már nyugodtan szülhetek két gyereket

4. boldog, kiegyensúlyozott családot teremteni magam köré

5. jó embernek maradni, elvek mellett kitartani, még ha nehéz is ebben a világban

2012. jan. 15. 10:49
 24/32 anonim ***** válasza:

A gazdagság.

Közelebbi célom a nyári, vagy akár mostani munkakeresés/találás, egy kis pénz felhalmozása, amivel kielégíthetem az igényeimet. Elegem van már, hogy apám nyakán lógok pénzügyileg, ráadásul növelné az önállóságomat is.

2012. jan. 15. 10:56
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

Én sose tervezek nagyon előre .Max 2-5 év. Mindig kis időintervalumot választok, és ha azt elértem, akkor jöhet tovább.

Most épp tegnap döntöttem el ,hogy Finnországba fogok Msc-re menni. És ott is dolgozni pár évig.

Nagyon szeretnék kijutni külföldre, és befejezni is az egyetemet, és szeretném ha lenne nyelv vizsgám. Mindhárom dolog egy célba egyesül most. :)

22/L

2012. jan. 15. 11:14
 26/32 anonim ***** válasza:

Az Opera zenekarában szeretnék játszani. Most teljesen már egyetemen vagyok, tavasszal diplomázom, utána egy vagy két évet adok magamnak, hogy felkészüljek a felvételire valamelyik osztrák zeneművészeti egyetemre. Hogy pontosan melyikre, még nem tudom.

Kicsit félek, mert mire azt elvégzem, már harmincéves leszek, és még nem lesz semmiféle egzisztenciám, másrészről viszont az még mindig jobb, mintha később jönnék rá, hogy utálom, amit csinálok. Mindenesetre eléggé félek, hogy fogok kijönni ebből a dologból, de ha egész életemben szegény leszek, mint a templom egere, akkor is megéri :)

2012. jan. 15. 12:27
 27/32 anonim ***** válasza:

boldog családot szeretnék :)

azért vágyom erre, mert a családunk egy katasztrófa

2012. jan. 15. 12:47
 28/32 anonim ***** válasza:
Hát az életem egyik felét már tudom. Mindenképpen egy rendészeti suliba bekerülni, leérettségizni, majd egy főiskolát elvégezni. Ez után az álmom az, hogy nyomozó lehessek (nagy beosztású!). A továbbiak majd eldőlnek. Igazából ez nem is cél, de mindenképpen bármit megtennék, hogy anyukám végre boldogan éljen, egy normális férfival, és egy alacsonyabb törlesztőrészletű lakásban, az öcsémmel. Eddig még szeretném, hogy megmaradjanak az általános iskolai barátaim. Egy normális párkapcsolat, és minimum 3-4 gyerek. Nagyon szeretnék egy nagy boldog családot. -gyerekeket csak akkor szeretnék (ebben az országban) ha javulnának a dolgok Magyarországon. 14/L
2012. jan. 15. 13:26
 29/32 fehér gandalf ***** válasza:
32%
az hogyha 1 óra alatt megiszok fél liter vodkát utána ne veszítsem el az eszméletemet.
2012. jan. 15. 14:46
 30/32 anonim ***** válasza:
65%

1, szeretnék jövőre jól leérettségizni

2, utána szeretnék egyetemre menni majd azt elvégezni

3, állást találni

4, ha megvan a stabil állásom párt találni

5, ezek után szeretnék 2-3 kölköt

2012. jan. 15. 16:24
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!