Mi (/mik) az életcélotok?
Jó lenne egy nyugis, békés munkahely, ha lehetne egy kis saját lakás, ezek a bonyolultak. :)
A kevésbé bonyolult: minél több könyvem legyen, minél több tetoválásom. :)
22/L
Nekem férjhezmenni, gyermeket nevelni a legnagyobb célom :)
Egy jó munkahely, ahol én osztom be mikor dolgozom.
Ezek mind már megvannak.
Most a nagy cél, hogy kijussunk egy éven belül külföldre dolgozni, élni, majd ha hazajöttünk vegyünk egy lakást.
23/N
Egy szóban: önmegvalósítás.
Több szóban: egész életemben jó egészségnek örvendeni, értékelni és szeretni önmagam, egy lány akit szintén tudnék értékelni és szeretni, megtalálni azt a hivatást amit imádnék csinálni, majd ebből úgy megszedni magam hogy anyagilag teljesen függetlenné váljak a szüleimtől (saját ház, kocsi, mégpedig hitel nélkül). Hogy ezután mit akarnék az még a távoli jövő zenéje, talán (talán!) megnősülni és két-három gyereket felnevelni, öregkoromban pedig valahol vidéken egy csendes helyen élni jó körülmények között.
A listán való változtatás jogát persze fenntartom.
Mivel az emberi kapcsolatok terén szerencsés vagyok (vagyis van egy szerető családom, főleg anyukám, akinek szinte mindent köszönhetek, több igaz barátom, és egy vőlegényem, akiért a mai napig megbolodulok) viszont anyagi téren vannak gondjaim, ezért nekem egy olyan munkahely kellene már csak a boldogsághoz, ahova jókedvvel megyek be, és keresek annyit, hogy ne legyen gond a megélhetés, sőt, költséges hobbimnak, a búvárkodásnak is hódolhassak. :)
Bár én azt olvastam, az ember csak nagyon ritkán érzi magát boldognak az adott pillanatban, inkább csak visszaemlékezve, a többi emlékkel összehasonlítva jövünk rá, hogy milyen boldogok is voltunk akkor.
Szerencsés az, aki tudja magáról, hogy boldog, és nem csak pillanatokig, hanem egész időszakokra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!