Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi (/mik) az életcélotok?

Mi (/mik) az életcélotok?

Figyelt kérdés
Ezen morfondírozom mostanában sokat, mik is az életcéljaim. Van két diplomám, de mégsem érzem, hogy elértem volna amit szeretnék. Keresem, mi lenne hát, amiért mégis érdemes tervezni egy életre. Kíváncsi vagyok, vajon másoknak milyen életcéljai vannak. A legegyszerűbbtől a legbonyolultabbig bármire... igazán bármire.
2012. jan. 14. 22:31
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

Jó lenne egy nyugis, békés munkahely, ha lehetne egy kis saját lakás, ezek a bonyolultak. :)

A kevésbé bonyolult: minél több könyvem legyen, minél több tetoválásom. :)

22/L

2012. jan. 14. 22:52
 12/32 anonim ***** válasza:
Sikeresen leérettségizni, bejutni a főiskolára, mellette valami munkákat találni, mivel csak költségtérítésesre fognak felvenni, és segíteni akarom a szüleimet a tandíjban. Elvégezni még egy OKJ tanfolyamot, egy mixer/bartender tanfolyamot a főiskola mellett. Diploma megszerzése után elhelyezkedni egy jó munkahelyen, lehetőleg olyannál, akivel a főiskola alatt kapcsolatba kerültem a gyakorlatok miatt. Egy évet bejelentetten végigdolgozni. 2 éve van barátom, bízom benne, hogy ő lesz a társam életem végéig. Nagyon szeretem és nagyon jól megvagyunk. Ha mégsem jönne össze, akkor is hamar új partnert találni akivel összeköthetem az életem. Fiatalon szeretnék anya lenni, szóval főiskola alatt jó lenne megházasodni, és az egy éves munka leteltével gyermeket vállalni. Mire ő ovódába megy szeretnék szülni egy második gyereket, és ha ő is ovódába került visszamenni dolgozni. És élni boldogan, egy szép családdal. Persze ezek szép tervek, de nem tudni, hogy miket lehet ebből megvalósítani. :) Mindenesetre az én szemem előtt ezek a célok lebegnek. Igyekszem megvalósítani őket, de ha máshogy alakul a sorsom, akkor sem fogok kétségbeesni, elég talpraesett vagyok. :) 17/L
2012. jan. 14. 23:07
 13/32 anonim ***** válasza:
100%

Nekem férjhezmenni, gyermeket nevelni a legnagyobb célom :)

Egy jó munkahely, ahol én osztom be mikor dolgozom.

Ezek mind már megvannak.

Most a nagy cél, hogy kijussunk egy éven belül külföldre dolgozni, élni, majd ha hazajöttünk vegyünk egy lakást.

23/N

2012. jan. 14. 23:09
 14/32 A kérdező kommentje:
Hú, hát nagyon szép céljaitok vannak! Gratulálok, aki elérte, és a többieknek pedig kívánom, hogy elérjék mindegyik céljukat :) Nagyon köszönöm :)
2012. jan. 14. 23:18
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
Jelenleg az, hogy sikerüljön az EU-tisztviselői versenyvizsgám, bár amilyen mázlista vagyok, addigra kilépünk az EU-ból. :D
2012. jan. 14. 23:20
 16/32 anonim ***** válasza:

Egy szóban: önmegvalósítás.

Több szóban: egész életemben jó egészségnek örvendeni, értékelni és szeretni önmagam, egy lány akit szintén tudnék értékelni és szeretni, megtalálni azt a hivatást amit imádnék csinálni, majd ebből úgy megszedni magam hogy anyagilag teljesen függetlenné váljak a szüleimtől (saját ház, kocsi, mégpedig hitel nélkül). Hogy ezután mit akarnék az még a távoli jövő zenéje, talán (talán!) megnősülni és két-három gyereket felnevelni, öregkoromban pedig valahol vidéken egy csendes helyen élni jó körülmények között.

A listán való változtatás jogát persze fenntartom.

2012. jan. 14. 23:38
 17/32 anonim ***** válasza:

Mivel az emberi kapcsolatok terén szerencsés vagyok (vagyis van egy szerető családom, főleg anyukám, akinek szinte mindent köszönhetek, több igaz barátom, és egy vőlegényem, akiért a mai napig megbolodulok) viszont anyagi téren vannak gondjaim, ezért nekem egy olyan munkahely kellene már csak a boldogsághoz, ahova jókedvvel megyek be, és keresek annyit, hogy ne legyen gond a megélhetés, sőt, költséges hobbimnak, a búvárkodásnak is hódolhassak. :)

Bár én azt olvastam, az ember csak nagyon ritkán érzi magát boldognak az adott pillanatban, inkább csak visszaemlékezve, a többi emlékkel összehasonlítva jövünk rá, hogy milyen boldogok is voltunk akkor.

Szerencsés az, aki tudja magáról, hogy boldog, és nem csak pillanatokig, hanem egész időszakokra.

2012. jan. 14. 23:51
 18/32 anonim ***** válasza:
Semmilyen célom nincs. Ami volt, nem értem el, újakat meg nem találtam.
2012. jan. 15. 00:30
 19/32 anonim ***** válasza:
felvételt nyerni egyetemre, lediplomázni, jól fizető állást találni lehetőleg külföldön (elképzelhető, hogy már egyetemre is kimegyek), összeházasodni azzal a fiúval, akit a világon mindennél jobban szeretek, családot alapítani vele és sokat utazva, társasági életet élve, anyukámat sosem elhanyagolva boldogan élni és meg nem halni :))
2012. jan. 15. 00:38
 20/32 anonim ***** válasza:
hogy minden pillanatban önmagam legyen, mondjuk meg is van
2012. jan. 15. 01:16
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!