Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz ha öregek a szüleim?

Gáz ha öregek a szüleim?

Figyelt kérdés
persze szeretem őket,csak kicsit cikinek érzem,2 növérem van 10 év van köztük, velem meg 14,24év
2012. jan. 14. 22:25
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
92%
az gáz, hogy öregek, de hogy ráadásul a szüleid az már pofátlanság
2012. jan. 14. 22:47
 12/23 anonim ***** válasza:
94%
basszki! az lenne a gáz ha fiatalabbak lennének mint te.
2012. jan. 14. 22:48
 13/23 anonim ***** válasza:
95%
Inkább az a gáz, hogy felmerül benned ilyen. A szüleidnek kéne cikinek érezniük téged, amiért ilyen vagy. Én most vagyok 18 éves, édesanyám 52, édesapám 65 éves, holott a barátaim, osztálytársaim szülei még csak most töltögetik be a 40-et, és a 25 éves barátom szülei is fiatalabbak az én szüleimnél, 45 és 47 évesek. De soha nem merült fel bennem, hogy ez gáz lenne. Okos, művelt, csodálatos emberek, akik előttem már felneveltek 2 gyereket, így a lehető legjobb kezekbe kerültem a születésem pillanatában. Tökéletes gyermekkort biztosítottak nekem, és rengeteget tanulhattam tőlük.
2012. jan. 15. 00:10
 14/23 anonim ***** válasza:
82%
Te vagy gáz!!
2012. jan. 15. 08:32
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, bár az tény, hogy jobb, ha valakinek fiatalok a a szülei, tehát 18 éves kora környékén 40 körüliek, mert így nem akkora a generációs szakadék, de gáznak nem gáz.
2012. jan. 15. 10:41
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz egyáltalán! Én késői gyerek voltam,35 évesen szült anya. Most 51 ,apa: 53 Szerintem örülj inkább neki,hogy mivel idősebbek,sok mindenen keresztül mentek gondolom,jobban tudnak tanácsot adni,mint a fiatal szülők!Úgyhogy egyáltalán nem gáz,és ne szégyeld Őket semmiképpen!
2012. jan. 15. 11:21
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is öregebbek az átlagnál. 16 éves lány vagyok , apukám 56 éves anyukám 54. Szerintem nem a kor a lényeg!!

Lehetnek fiatalok ha nem foglalkoznak veled és mindent rád hagynak..

Én nem érzem cikinek, hogy idősebbek az átlagnál. 2 testvérem van. Egy 18 éves bátyám és egy 29 éves nővérem (Ő apukám előző házasságából.)

2012. jan. 15. 13:57
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Gáznak nem gáz, de nem mindig a legegyszerűbbek. Ők még egy más rendszerben nőttek fel, sokszor elfelejtik hogy voltak tinik, ráadásul elég sokat változott a világ. Ezért lehet, hogy szigorúbbak, nehezebben engednek el. A házsártosabb fajta képes házi szolgának nézni. Elég nagy a generációs szakadék.

Volt olyan barátom, akinek idősebbek voltak a szülei és tök lazák és jófejek voltak, de volt olyan is akik nagyon kemények voltak, nem hagytak neki egy szabad percet sem, ezért a srác jobban szeretett nálunk lenni, mint otthon.

Én szerencsés vagyok, "fiatalok" a szüleim, én 22 vagyok anyu 43 apu 50 és nincs testvérem, nincsenek nagy nézetbeli különbségek.

2012. jan. 15. 14:43
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Az új trendi szerint a gyerekeink nagy része szégyelni fogják a szüleiket! karrier, vagyon ,ház mire gyereket szülnek a fiatalok 30-50 évesek !
2012. jan. 15. 16:48
 20/23 anonim ***** válasza:
86%

Én azt tapasztaltam, hogy akik 35-40 évesen vagy még később vállalnak gyereket, pl azért mert nehezen jött össze vagy nem akarják elsietni, jobban 'vigyáznak' arra, hogy jól neveljék fel a gyereket. Kicsit hülyén fogalmaztam meg, de remélem érted. :)

Inkább legyen két 'öreg' szülő, akinek van biztos keresete, lakása és már nem buliznak, mint hogy egy anya aki 14-16 évesen felcsináltatta magát és szült egy gyereket a nyomorba. Tudom hogy szélsőséges példa, de nem egyszer előfordult már. Nővérem osztályából (középsuli) pár év alatt 8an iratkoztak ki mert teherbe estek..

2012. jan. 15. 17:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!