Gáz ha öregek a szüleim?
Nem gáz.
Inkább tiszteld őket azért, hogy bár nem tervezett gyermek voltál nem a nyugodt öregkort és a maguk anyagi jobb létét választották, hanem téged.
Egy meglehetősen idős férfi száll fel a buszra. Hátul pár fiatal utazik. Bohóckodnak röhögcsélnek, majd ahogy észreveszik az öreget az egyik megszólal:
- Nem értem mi szükség ezekre az öregekre. Csak a baj van velük, lassúak állandóan segíteni kell nekik, mehetne mind a sírba inkább ilyen idősen...
Mire az öreg odaballag és szépen csendben megszólal:
- Nyugodjon meg fiatalember, mire ennyi idős lesz, mint én most, addigra ezt a problémát is minden bizonnyal megoldják.
Én késői gyerek voltam, 33 évesen szült anyukám. Kisebb koromban volt egy időszak, amikor én is szégyelltem ezt, amikor másoknak a szülei kb 10 évvel fiatalabbak voltak, mint az én szüleim. De ezt hamar kinőttem, és ilyen már eszembe se jutna, hogy szégyelljem őket a koruk miatt. Anyukám most 51 éves, apukám 56. De nem érzem gáznak.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!