3,5 éve tartó párkapcsolatommal kapcsolatosan van kérdésem. Mi a véleményetek?
Sziasztok!3,5 éve együtt vagyok a bnömmel, én úgy éreztem, h minden szép és jó, viszont 1 hete minden előjel nélkül bejelentette, h vége.Azt mondta, hogy már nem úgy szeret szerelemmel, megbeszéltük, hogy újra kezdjük ( amikor a másikra gondolunk, akkor azt jelezzük is neki, elég sokszor jelentkezett) én megtettem mindent, eszméletlen romantikus lett az egész, szenvedélyes szeretkezés, mint még soha olyan fokú volt a dolog. Viszont tegnap elmondta , hogy minél régebb óta beszéltünk, annál kevésbé gondolt rám, viszont amikor meglát akkor megszeretne csókolni, de van amikor nem, szeretne bújni ás van amikor nem. Összességében azt mondta, hogy nem tudja azt hogy szeret-e vagy sem, és most időt adtam neki, h eltudja ezt dönteni. Tud -e valaki úgy szeretkezni a másikkal iszonyatosan szenvedélyesen ,hogy nem szereti (ha nem szerelmes belé?)? Tud-e olyan érzékien csókolni? Én azt látom rajta, hogy szeret, de piszkosul, viszont ő azt mondja , hogy nem tudja eldönteni.
Most 1 hétig nem jelentkezem egyáltalán, nem hívom ,semmi jelet nem adok magamról neki, hátha így letudja tisztázni a dolgot magában,hogy hiányzik-e neki a mosolyom, az illatom, a csókom, az egész lényem minden hibámmal együtt.
Én eszméletlen kivagyok, nagyon szeretem, féllek, hogy most ezzel az 1 héttel elveszítem (mert bármi lehet),
én nem tudom azt elképzelni egyszerűen, hogy ne szeretne, azt észre vettem volna rajta, nem vagyok egy rossz ember ismerő és láttam volna rajta.
Voltatok e hasonló szituációban? nektek mi a véleményetek?
szia!szerintem egy hosszú de laposkás végű kapcsolatból akkor van ereje kilépni az embernek legtöbbször,ha van valami remény egy jobbra.szerintem nálatok ez történt.megismert valakit,persze csak felületesen és úgy érzi,hogy szerelmes tudna lenni újra,ugyanakkor ott a bizonytalanság,hogy nem ismeri a másikat és időt kér-kéreget.
de nem meri elengedni a te kezed sem, mert te vagy a biztos pont neki.biztos nem kellemes neked ezt olvasni,de 32 évesen voltam már párszor ilyen cipőben és van pár hasonszőrű barátnőm is,elég tipikus ,úgyhogy nagy az esély rá,hogy ez van.
ha tenni akarsz ellene,ne kínáld magad tálcán és ne érj rá mindig,csak mert ő akar találkozni vagy beszélni veled.
egy kis titokzatosság és elérhetetlenség csodákat tesz egy kapcsolattal.azért én nagyon drukkolok neked!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!