Hihetek a horoszkópban a párkapcsolatommal kapcsolatosan?
Fejes Krisztina asztrológustól régen levélben kérdeztem sok mindent. Ő MINDIG az igazat írta le, és ami történni fog. Most a barátommal kapcsolatosan a jövőnkről kérdeztem őt. És számomra szomorú válasza volt, hogy nem leszünk sokáig együtt. :(
Hihetek egy asztrológusnak? (a barátom óra percét nem írtam oda, mert nem tudom a születési dátumában).
Horoszkópon alapján a párommal oly mértékben nem illünk össze, hogy még köszönő viszonyban sem kéne lennünk, De már több éves kapcsolatban vagyunk együtt harmonikusan. Erre nem tudok neked mást mondani.
Ha csak azért lépsz tovább mert egy idegen azt mondta, akkor hajrá. De az életed te alakítod, nem a bolygók állása.
Ha most kritikusan górcső alá veszed a kapcsolatotokat és 1-1 veszekedésből tragédiát csinálsz és mindent magadra veszel és azt a pillanatot keresed, ami mindent eldönt, akkor tényleg szét fogtok menni... Mindent meg lehet beszélni és bizonyos esetekben jobb szüneteltetni vagy befejezni a dolgot.
Mindent ne higgy el, de ha bekövetkezik, semmiképp ne bánd, mert oka van/volt.
A kapcsolat csak rajtatok múlik, ti alakítjátok. Ne görcsölj ezen a jóslaton vagy jövendölésen vagy mittomén min, élvezd a dolgot amíg lehet, ez rajtatok múlik :)
na igen a horoszkóp az egy dolog,lehet követni,tartani,de eszerint élni??
Badarság.
Én oroszlán nő párom ikrek.Elvileg tüz és viz mégis elvagyunk jól vagyunk,vannak problémák,de kinek nincsenek.
Szóval én inkább a szivemben biznék ha te lennék.
15:20 rosszul írtad, tűz és levegő. az Ikrek és Oroszlán.
Kérdezőnek: Nem is kell az asztrológusnak oda írni, hogy mikor született a párod, hiszen a te horoszkópodban ott van a te életeseményeid.
Hogy mit mond az asztrológus, az egy dolog, meg az is, hogy ti mit akartok.///SZABAD AKARAT/// Nem kiabáltam, csak kiemeltem. Ha ti képesek vagytok kompromisszumokra, akkor a nehézségeket át fogjátok hidalni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!