Miért álmodnak más emberek velem kapcsolatosan rosszat?
Figyelt kérdés
Mesélte ma egy csaj nekem, hogy azt álmodta éjjel, hogy ketten sétáltunk valami erdőbe, engem valami elkapott kínozni kezdett, és ő nem tudott segíteni rajtam, mert nem tudott megmozdulni... Ennek lehet valami jelentősége? Egyébként ennek a csajnak a nővére elég rendesen hisz az Angyalokban, és egyik nap mikor ott voltam náluk, azt mondta látta a védőangyalomat. Mostanába csak rossz dolgok történnek velem, folyton beteg vagyok, elvesztettem a munkahelyem, és a kapcsolatomnak is vége... :( Általában reálisan gondolkozok, nemigen hiszek Istenben, meg Angyalokban... De az álmok azért mások.2011. aug. 8. 13:20
2/2 A kérdező kommentje:
te meg egy szerencsétlen idióta... inkább kíméltél volna meg a felettébb értelmes válaszodtól.. -.-
2011. aug. 8. 17:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!