3,5 éve tartó párkapcsolatommal kapcsolatosan van kérdésem. Mi a véleményetek?
Sziasztok!3,5 éve együtt vagyok a bnömmel, én úgy éreztem, h minden szép és jó, viszont 1 hete minden előjel nélkül bejelentette, h vége.Azt mondta, hogy már nem úgy szeret szerelemmel, megbeszéltük, hogy újra kezdjük ( amikor a másikra gondolunk, akkor azt jelezzük is neki, elég sokszor jelentkezett) én megtettem mindent, eszméletlen romantikus lett az egész, szenvedélyes szeretkezés, mint még soha olyan fokú volt a dolog. Viszont tegnap elmondta , hogy minél régebb óta beszéltünk, annál kevésbé gondolt rám, viszont amikor meglát akkor megszeretne csókolni, de van amikor nem, szeretne bújni ás van amikor nem. Összességében azt mondta, hogy nem tudja azt hogy szeret-e vagy sem, és most időt adtam neki, h eltudja ezt dönteni. Tud -e valaki úgy szeretkezni a másikkal iszonyatosan szenvedélyesen ,hogy nem szereti (ha nem szerelmes belé?)? Tud-e olyan érzékien csókolni? Én azt látom rajta, hogy szeret, de piszkosul, viszont ő azt mondja , hogy nem tudja eldönteni.
Most 1 hétig nem jelentkezem egyáltalán, nem hívom ,semmi jelet nem adok magamról neki, hátha így letudja tisztázni a dolgot magában,hogy hiányzik-e neki a mosolyom, az illatom, a csókom, az egész lényem minden hibámmal együtt.
Én eszméletlen kivagyok, nagyon szeretem, féllek, hogy most ezzel az 1 héttel elveszítem (mert bármi lehet),
én nem tudom azt elképzelni egyszerűen, hogy ne szeretne, azt észre vettem volna rajta, nem vagyok egy rossz ember ismerő és láttam volna rajta.
Voltatok e hasonló szituációban? nektek mi a véleményetek?
Hagyd meg neki az egy hetet, de te ne kezd ilyen egyhetesdibe.
Aztán jelentkezz nála rögtön, és javasolj egy őszinte beszélgetést arról, hogy mire jutott.Itt ki lehet térni arra is, hogy mik azok a dolgok, amik miatt gondolkodik a veled élésen.
Férfiak kiválóan tudják használni a női-panasz-kikapcsológombot az agyukban - lehet esetleg olyan gondja, amiről nem is tudsz, pedig sokszor felhozta már, csak nem hallottad meg.
Ha nem erről van szó, hanem tényleg a rózsaszín köd meg a varázs hiányzik pusztán, akkor nagyon rosszul teszi, ha elhagy! Te nagyon ragaszkodsz hozzá, ezt a mai világban meg kellene becsülnie egy nőnek! De bocsásd meg ezt neki, mert egy fiatal ma mást se hall, csak azt, hogy ha nem szereted, lépj tovább.A kapcsolat hullámzásáról, netalán a hűségről nem is hallani.
Az, hogy jó együtt az ágyban, nagy kincs, és a szexuális kapcsolat rendben léte arra utal, hogy nincs nagy probléma. A bajok egy kapcsolatban az ágyban mutatkoznak meg először.
Nekem két barátnőm is a következőképpen járt: férjük elhanyagolta őket (nem volt romantika, olykor durvábban beszéltek a kelleténél, de ne gondolj súlyos dolgokra). A látóhatáron feltűnt egy romantikus férfi. Szóba jött a válás. Mindkét férj úgy reagált, ahogy te. Az asszonyok maradtak. Ma is együtt vannak.
Együttérzek veled, és törekedj arra, hogy betöltsd a párod romantika igényét, ami fontos egy nnőek. Neki meg valahogy meg kell tudnia, hogy a rózsaszín köd 1-3 évig tart, és olyan már sosem lesz.
nagyon jó ilyet hallani, köszönöm,
Ahogy leírtam az indok az , hogy nem tudja-e hogy szeret vagy sem.
Akkor valami van ami miatt hiszi csak azt h nem tudja, hogy szeret vagy sem? közben pedig igen?
miért érzem magam ilyen kutyául? nem szeretném elveszíteni,
tényleg semmit se tehetek?
csak várni tudok?
Igen, lehet hogy nagyot, szenvedelyeset szeretkeztetek, mert imad egyutt lenni veled, es szexualisan vonzod. Nekem is volt olyan baratom, akire ha csak ragondoltam, mar meg is kivantam. Barmikor, barhol kepes voltam vele egyutt lenni. Imadtam a boret, a testet, mindenet.
De amugy sokszor megbantott a szavaival, vege is lett a kapcsolatnak.
Ezt azert irtam le, mert azt kerdezted, hogy lehet-e hogy valaki nem szereti a masikat, de szenvedelyesen szeretkeznek. Igen, lehet.
Nehogy felhivd a baratnodet az egy het alatt!!!
Csinalj programokat most az egy hetben magadnak, hogy ne tudjal mindig mindenhol ra gondolni, nehogy felhivd unalmadban akar.
Ha 1 het utan visszamegy hozzad akkor meg van remeny. Ha viszont ugy dont hogy vege, akkor orulj neki hogy most lesz vege, nem pedig amikor mar hazasok vagytok es gyerekeitek vannak. Ugy mar sokkal rosszabb lenne a helyzet.
Nagyon sajnálom ilyenek a nők föleg a fiatalok ha azt mondják idő kell stb ,nem tudom mit érzek.stb.az mindig az jelenti,hogy vége.Ezt tudom mert én is nő vagyok és ezt fiatalabb koromban én is egyszer eljátszottam ezt.:-(de hidd el nem általánosság,hogy idövel jobb lesz....minden nappal kevésbé fog fájni,de csak akkor ha nem parázol rá annyira,hogy te voltál a hibás stb.
És minden kapcsolatból csak tanul az ember....és erösebb lesz töle...a következtetést rád bizom....ha találkozol vele légy erös.Sok sikert a továbbiakhoz:-)És nem szomorkodj sokat miatta látod ö sem teszi....és ne engedd mégegyszer 1 lánynak ,hogy játszon veled. 26/L
Sajnalom.
Probalj azzal vigasztalodni, hogy lehetett volna rosszabb is a dolog. Valakik osszehazasodnak, es 3 honap mulva meggondolja valamelyik magat, elvalnak.
Vagy ahol pici apro gyerekek maradnak anyaval a szulok feleletlen dontese miatt csak.
Jobb ez igy, most.
Itt a nyar remelem talalsz egy masik kapcsolatot ahol boldog lehetsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!