Tiszteled a párod szüleit? Vannak szép emlékeid a párod
szüleivel kapcsolatosan?
Figyelt kérdés
Már már betegesnek tartom(vajon az? :)), nekem van egy gyönyörű emlékem a párom apukájával kapcsolatosan...(nem olyan nagy szám, de bennem mély nyomot hagyott)egyébként kedvel engem, de világ életében szívatott, ahol tudott, égetett, poénkodott velem mások előtt...de megtört a jég egy közös családi eseményen amikor felkért táncolni:) ezt a számot bármikor hallom jókedvem lesz:) annyira jó érzés volt, számomra olyan volt az a pillanat, mint amikor befogadnak, szeretnek...és soha nem tudom elfelejteni...egyébként végtelenül tisztelem a szüleit...mert nekik köszönhetem a Páromat aki csodálatos ember...ez igy oké? Ti hogy vagytok vele?
Szia! Igen, én megtapasztaltam mindkét oldalt, egy igen hosszú (7éves) kapcsolatban az anyósoméknak sosem lehetettem elég okos, ügyes, semmi nem volt jó amit csináltam, pedig diplomára készültem, dolgoztam, tehát nem csak lébecoltam a világban és erre buzdítottam a fiukat is. Ennek ellenére nem kedveltek. A kis fiam apukájának a szülei az első perctől kezdve befogadtak, tegeződtünk, és éreztették velem hogy mennyire szeretnek, 2 legszebb élményem van velük az egyik amikor először nálunk jártak és megköszönték az édesanyámnak hogy ennyire szereti a fiukat, (vele éltünk egy házban), a másik paradox módon az amikor elhagyott a párom, az anyósom azt mondta hogy tudja hogy soha senki nem fogja ennyire szeretni a fiát, és reméli hogy erre ő nem túl későn fog rájönni. A mai napig én vagyok ott a családi eseményeken a kisfiammal, imádják az unokájukat, és soha nem éreztették azt velem hogy nem tartozom már a családhoz, sőt minden alkalommal elmondják hogy igenis a család része vagyok.
2010. jan. 27. 20:31
2/21 anonim válasza:
nem oké
2010. jan. 27. 20:32
3/21 anonim válasza:
Nem tisztelem őkek , és csak rossz emlékeim vannak.
Az okok? Alkoholizmus, verekedés, a gyengébb kihasználása. Párom elbeszéléseit hallgatva rémálom volt a gyerekkora.
2010. jan. 27. 20:33
4/21 anonim válasza:
őket :)
2010. jan. 27. 20:33
5/21 anonim válasza:
Ugyanúgy állok hozzájuk, mint más emberekhez.
Apját nem tisztelem, nem érdemli meg, borzalom. Anyja jó fej, de nem vagyok túlságosan elfogadva, hiába vagyunk 4 éve együtt.
2010. jan. 27. 20:34
6/21 anonim válasza:
jó neked...
az én párom apukája engem utál, és folyton piszkál de nem tudom miért. Amiben csak tudtam segítettem neki, de az sose volt jó. Főztem, takarítottam, annyit nem mondott soha, hogy köszönöm. Mindenki más a családjában elfogadott, szeretnek engem. De attól én mégis tisztelem, pedig nagyon fáj ez nekem.
A párom anyukája már sajnos nem él.
19L
2010. jan. 27. 20:35
7/21 anonim válasza:
Én nagyon szeretem a párom szüleit:) Nagyon aranyosak, és rendesek. Egyszerűen, mondhatni pont ilyen Anyós/Após párost szerettem volna mindig is:) Imádom Őket.
2010. jan. 27. 20:44
8/21 anonim válasza:
Nem is utálnak, nem is szeretnek, olyan nekik mintha nem is lennék. De gondolom jobban szeretnék ha tényleg nem lennék.
2010. jan. 27. 20:45
9/21 A kérdező kommentje:
jó ezt olvasni, mármint a pozitiv dolgokat, köszi a válaszokat:)
2010. jan. 27. 20:54
10/21 anonim válasza:
Egy ideig tiszteltem. Aztán amikor kitalálták hogy afgán kém vagyok, és a magyar titkosszolgálattal összejátszom és azért vagyok a fiukkal, hogy közben tönkretegyem két nyugdíjas könyvelő vállalkozását, akkor valahogy megszünt a tisztelet és szánalomba csapott.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!