Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tiszteled a párod szüleit?...

Tiszteled a párod szüleit? Vannak szép emlékeid a párod szüleivel kapcsolatosan?

Figyelt kérdés

Már már betegesnek tartom(vajon az? :)), nekem van egy gyönyörű emlékem a párom apukájával kapcsolatosan...(nem olyan nagy szám, de bennem mély nyomot hagyott)egyébként kedvel engem, de világ életében szívatott, ahol tudott, égetett, poénkodott velem mások előtt...de megtört a jég egy közös családi eseményen amikor felkért táncolni:) ezt a számot bármikor hallom jókedvem lesz:) annyira jó érzés volt, számomra olyan volt az a pillanat, mint amikor befogadnak, szeretnek...és soha nem tudom elfelejteni...egyébként végtelenül tisztelem a szüleit...mert nekik köszönhetem a Páromat aki csodálatos ember...ez igy oké? Ti hogy vagytok vele?

2o-L

2010. jan. 27. 20:23
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
27%

hm...hát sajnos én MÉG (:P) egyedül vagyok, de a kiszemelt fiú szüleit nagyon kedvelem, és ők is engem. nekem eddig 2 nagyon szép emlékem van velük kapcsolatban:

1) egyik nap mentem hazafelé egyszer csak lassít mellettem egy autó és dudál --> a fiú apja vezette a kocsit :)

2) igazából ez több esemény, de ha a fiúval szervezünk valami programot, akkor anyukája mindig megoldja a fuvarozást:)

igazán remélem hogy egyszer majd családtag leszek:)

2010. jan. 27. 21:35
 12/21 anonim válasza:
11%
Nekem úgy alakult,hogy a volt kedvesem 11évvel fiatalabb volt nálam,amiből következik hogy az anyuka sem volt egy veterán korban lévő hölgy,jól álltak benne a csontok.Úgy adódott,hogy sikerült megfektetni,ugyanis özvegy volt.Aztán elég sűrűn sorra került ő is,mert csak kívánta.Amikor összevesztünk elmondta a lányának és válás lett a vége.Na akkor meg orroltam rá.De nagy ritkán azért csak "összefutunk" a volt anyóssal.
2010. jan. 27. 22:09
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Se nem kedvelem, se nem tisztelem őket. Rajtunk élősködnek, miközben az utolsó kanalunkig mindent irigyelnek tőlünk, és persze állandóan sajnáltatják magukat, hogy ők szegény kisnyugdíjasok. Ezzel szemben alkoholra és cigarettára mindig van pénz, a többi meg másodlagos, hiszen mi úgyis "megoldjuk".
2010. jan. 27. 22:31
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Tisztelem és szeretem őket,nagyon jól ki jövünk egymással.sokat járunk négyen(férjem,én és a szülei)pecázni és rengeteg szép közös emlékünk van!!!
2010. jan. 27. 22:48
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Tisztelem és kedvelem őket. Egy van, amit nehezen viselek.

Anyuka+nagynáni lakásában lakunk, ami tökjó meg minden, habár szerintem engedhettek volna a bérleti díjból, elvégre rokon, de ez mindegy is. Viszont mivel sok mindenünk nincs még a párommal, az én szüleim meg 200km-re laknak, anyukát kell megkérni, ha kell valami (pl fúró), és akkor nem csak kölcsönadja, hanem megjelenik és felméri az állapotokat és rendezkedik. Legutóbb mikor ott volt - én épp vizsgáztam - jópár dolgot átrendezett. Oké, hogy az ő lakása, de mi lakjuk. Szerintem ilyen szinten nem kéne beleszólni az életünkbe. Persze a kicsi fiát nem zavarja, én meg befogom a számat és próbálom kerülni ezeket a helyzeteket, eddig nem szóltam semmit, de nagyon zavar.

Ettől függetlenül tényleg kedvelem őket, mert tudom, sok ember boldog lenne, ha ennyi baja lenne csak az anyóssal :)

2010. jan. 27. 23:10
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Csak szép emlékeim vannak!!:) Azok a közös vadászatok! A ropogó avar, a hajnali köd az illatos őszi erdőben, sosem felejtem el...
2010. jan. 28. 00:45
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Most itt mire akarsz kilyukadni hogy másoknak milyen az élménye (hozzáteszem a többségnek rossz), vagy az, hogy normális-e az, amit érzel? Persze, hogy normális! Nem csak azért szivattak, mert nem szerettek (Ha egyáltalán nem szerettek) hanem azért, mert minden "új" családtagot kifaggatnak, próbára tesznek. Ez nem azt jelenti, hogy nem szerettek. Csak azt, hogy akkor még egy voltál a sok-vagy valamennyi közül. DE!!! Megtört a jég! Elfogadtak! Ez nagyon jó érzés, és tényleg élvezd, hogy befogadtak! Először csak az apuka (ők nyitottabbak a menyre) aztán meg az anyuka. Sok sikert a családi élethez (amihez hozzátartoznak az anyósék is). Ha már az elején nem cseszegetnek, akkor nem is érdeklődnek igazán irántad. A másikrésze pedig - nem, ez nem beteges, ez csak annyit jelent, hogy egy számodra fontos ember elfogadott, ezt nem kell sehova se túlgondolni. Boldogság!
2010. jan. 28. 01:31
 18/21 anonim ***** válasza:

Nincsenek szép emlékeim, és egyáltalán nem tisztelem őket. A párom sem tiszteli őket. Egész gyerekkorában ütötték, verték, megalázták, éheztették, koszos ruhába járatták, már 9 éves korában sírva, a csap alatt szappannal mosta ki a ruháit, mert az anyja egy igénytelen, koszos disznó volt, aki sajnálta mosóporra a pénzt, 13 évesen majdnem öngyilkos lett a drágám, a szülei emellett el is váltak, össze-vissza rángatták a gyerekeket, a párom 3 különböző városban nőtt fel, és 6 különböző általános iskolába járt (8 év alatt), mert a primitív anyja mindig összeveszett a tanárokkal, vagy valakivel az iskolában. Nagyon zárkózott, csendes és magába forduló ember lett emiatt a kedvesem, de én nagyon szeretem, a legjobb ember, akit egész életemben ismertem. Felnőttkorában ráadásul lenyúlták tőle azt a pénzt, amit külföldön keresett. A kapcsolatot addig tartották vele, addig volt fontos nekik, amíg kellett a pénze. Miután azt nagyon aljas módon elszedték tőle (több millió forintot, amit napi 16 óra kemény munkával keresett meg), azóta még egy telefont sem ejtenek meg (hozzáteszem: hála istennek). Mindennek tetejében a szülei rendkívül képmutatóak, és úgy viselkednek, mintha ők tökéletes szülők lettek volna. Engem utálnak, mert a páromat ott akarták tartani, hogy öreg korukban pelenkázza őket (amúgy csak ezért vállaltak gyereket, semmi másért). Gondolhatod, hogy egy ilyen gyerekkor meg a pénzlenyúlás után mennyire van kedve pelenkázni ezeket a retkeket. A párom megmondta, ha gyerekünk lesz, a szüleit soha, semmilyen szín alatt nem fogja a közelébe engedni, ezzel én is egyetértek. Én sem egy gyerekverőt, sem egy saját gyerekét meglopót nem tudok tisztelni, ez van, ezen már nem változtat semmi.

29/l

2010. jan. 28. 09:13
 19/21 anonim ***** válasza:
Mindig is tiszteltem őket, mert méltók voltak rá. És amióta én is "párod szülei" lettem, próbálok hozzájuk hasonlóan viselkedni, remélem, a gyerekeim párjai is így látják.
2010. jan. 28. 09:27
 20/21 anonim ***** válasza:

Igen tisztelem, és szeretem is őket. Elsősorban hálás vagyok, hogy egy ilyen rendes, dolgos, jónevelt, gyereket neveltek a férjemből. Sajnos már csak anyósom él, de nagyon jó a viszonyunk. Nem is tudnék egy esetet mondani ami nagyon jól esett, mert több is volt.

A legutóbbi pl. az volt, hogy béreltem egy kondi gépet. Amikor letelt a hónap visszakellett adni, mert nem akartam mégegyszer pénzt szánni a bérlésre. Erre anyósom stikában kifezett még egy hónapot nekem. Nagyon jól esett.

2010. jan. 28. 09:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!