Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 3,5 éve tartó párkapcsolatomma...

3,5 éve tartó párkapcsolatommal kapcsolatosan van kérdésem. Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!3,5 éve együtt vagyok a bnömmel, én úgy éreztem, h minden szép és jó, viszont 1 hete minden előjel nélkül bejelentette, h vége.Azt mondta, hogy már nem úgy szeret szerelemmel, megbeszéltük, hogy újra kezdjük ( amikor a másikra gondolunk, akkor azt jelezzük is neki, elég sokszor jelentkezett) én megtettem mindent, eszméletlen romantikus lett az egész, szenvedélyes szeretkezés, mint még soha olyan fokú volt a dolog. Viszont tegnap elmondta , hogy minél régebb óta beszéltünk, annál kevésbé gondolt rám, viszont amikor meglát akkor megszeretne csókolni, de van amikor nem, szeretne bújni ás van amikor nem. Összességében azt mondta, hogy nem tudja azt hogy szeret-e vagy sem, és most időt adtam neki, h eltudja ezt dönteni. Tud -e valaki úgy szeretkezni a másikkal iszonyatosan szenvedélyesen ,hogy nem szereti (ha nem szerelmes belé?)? Tud-e olyan érzékien csókolni? Én azt látom rajta, hogy szeret, de piszkosul, viszont ő azt mondja , hogy nem tudja eldönteni.

Most 1 hétig nem jelentkezem egyáltalán, nem hívom ,semmi jelet nem adok magamról neki, hátha így letudja tisztázni a dolgot magában,hogy hiányzik-e neki a mosolyom, az illatom, a csókom, az egész lényem minden hibámmal együtt.

Én eszméletlen kivagyok, nagyon szeretem, féllek, hogy most ezzel az 1 héttel elveszítem (mert bármi lehet),

én nem tudom azt elképzelni egyszerűen, hogy ne szeretne, azt észre vettem volna rajta, nem vagyok egy rossz ember ismerő és láttam volna rajta.

Voltatok e hasonló szituációban? nektek mi a véleményetek?

2009. máj. 26. 08:58
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
64%
Úgy értem, hogy dróton rángat téged. Nem érzed megalázónak? Rajtam is gondolkodott már a párom, aztán addig gondolkodott, míg hozzá nem mentem máshoz. Azt mondják, azóta is gondolkodik...:-P
2009. máj. 26. 10:02
 12/32 A kérdező kommentje:
szerinted csak játszik velem? Nem hiszem, hogy ilyen gyerekes dolgok 3,5 év után előfordulnak, azok kikopnak 3-4-6 hónapos korban
2009. máj. 26. 10:05
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
huhhú barátom, nagyon el vagy tévedve, ez még egy 10-20 éves házasságban is előfordul!
2009. máj. 26. 10:06
 14/32 A kérdező kommentje:

lehet h elvagyok tévedve, de szeretnék bízni abban, hogy nincs igazatok hogy dróton rángat.

Persze van önérzetem de minden egot félre tudtam helyezni és remélni.

2009. máj. 26. 10:11
 15/32 anonim ***** válasza:
73%
Akkor minek kérdezel, ha biztos vagy abban, hogy helyes ez az "időkérősdi-adósdi"? Tégy ahogy jónak látod, de szánalmas, hogy futsz utána ezek után.
2009. máj. 26. 10:21
 16/32 A kérdező kommentje:

sajnos szövegértési problémákkal küszködsz:( nem írtam, hogy nincs igazad, csak hogy szeretnék bízni abban, hogy nincs, és hogy remélni szeretnék...

te nem voltál soha ilyen helyzetben?

2009. máj. 26. 10:24
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
Én sem értem, hogy egyes emberek mit várnak a másiktól. Persze, hogy elmúlik a szerelem, na és? Ha a barátnőd egy új kapcsolatot kezd, abban is el fog múlni. Szerintem ne hívd most fel egyelőre, majd keres ő, ha hiányzol neki. Ne maradjatok együtt csak megszokásból. Ha menni akar, menjen. Tényleg gáz, hogy gondolkodnia kell azon, hogy akar-e veled lenni vagy sem. Nekem volt egyszer egy ilyen. Mármint, hogy a fiú mondta, hogy adjak egy hetet és addig ne beszéljünk. Utána meg sem mondta, hogy szakít, csak soha többé nem beszéltünk. Megalázó, hogy egy ilyen hosszú kapcsolatban valaki időt kér, hogy átgondolja ezt. Ha nem szeret, engedd el, mert azzal megkíméled mindkettőtöket a további szenvedéstől. Úgy látszik, hogy ő azt hiszi, hogy majd a szerelem örökké tart. Nem érdemes kapcsolatból kapcsolatba menni, mert a szerelem úgyis elmúlik. Nem ez tart össze egy kapcsolatot. Az már régen rossz, ha valaki így elbizonytalanodik. Ott gond van vagy lesz a jövőben.
2009. máj. 26. 10:34
 18/32 anonim ***** válasza:
73%
Szövegértési problémák??? Nem neked vannak? Azzal kezdtem, hogy többször is átéltem ezt.
2009. máj. 26. 10:37
 19/32 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Négy éve vagyok a párommal, mi is faitalok vagyunk. Nekem is volt olyanom, hogy nem tudtam, akarom-e folytatni. Mikor erről beszéltünk, akkor azt mondta a párom, hogy addig nem akar látni, amíg nem döntök. Jól tette, hogy ezt mondta, mert rájöttem, hogy nem tudnék meglenni nélküle. Megijedtem attól, hogy már nem úgy érzek iránta, mint korábban. Sok válaszadóval nem értek egyet, mert ez nem úgy működik, hogy változik a kapcsolat, aztán továbblépek. Aki erre képes, az nem szeretett igazán. Az ember nem lép át 3,5 évet csak úgy, és nem fogja kitörölni ezért az életéből.

Nehéz megmondani, hogy mit tégy, mert nem ismerlek benneteket. Az őszinte beszélgetés azonban mindig célravezető, de én azt hiszem 2-3 napnál többet nem várnék. Remélem át tudjátok vészelni ezt az időszakot!

2009. máj. 26. 10:40
 20/32 A kérdező kommentje:
örülök hogy nektek rendbe jött a dolog. akkor szerinted mondjam én is azt, hogy addig nem akarom látni, amíg nem döntött?
2009. máj. 26. 10:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!