Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki vagyok borulva. összetört...

Ki vagyok borulva. összetört a sütőtál a hus koszos lett szemeteslapatra esett. Ti megetetnétek a családdalv. Dobjam ki?

Figyelt kérdés
2012. jan. 14. 17:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Se embernek se kutyának ne adjátok, nemcsak fertőzés hanem üvegszilánk is lehet benne.
2012. jan. 14. 18:26
 12/16 A kérdező kommentje:
A hust mostam le nem a pizzat. A hus helyett csinaltam vacsorara gOrsan pizzat.de a ferjem nem engedi kidobni a hust azt mondja hülyeségeket beszélek nincs annak baja..
2012. jan. 14. 18:49
 13/16 anonim ***** válasza:
87%
Igen, látom már, bocsi! Persze, a húst mosta le, igaz. A lényegen nem változtat: ne egyétek meg. Nem éri meg a kockázatot.
2012. jan. 14. 18:50
 14/16 anonim ***** válasza:
nyers hús volt? (tudjátok, nem mindeni van abban a helyzetben, hogy csak úgy kidobálhasson húst). Mi lett volna belőle? Azért kérdezem, mert ha szeletelt hús volt, akkor ami a lapátra esett az tényleg kutya/macskakaja de esetleg ami nem a padlóra, hanem alatta lévő szeletre esett, az nyugodtan fogyasztható. Ha nagy darab volt, akkor a külső, 0.5cm-s részét vágd le róla, a többit szintén felhasználhatod
2012. jan. 14. 19:29
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem, kamu kérdés. Evidens, hogy koszos kaját nem etetek a családdal.
2012. jan. 14. 19:45
 16/16 anonim ***** válasza:

Szerintem nem volt kamu. Gondolj bele, nemcsak az anyagi kár miatt dühös ilyenkor egy háziasszony, nemcsak az miatt, hogy dolgozott órákat, és egy malőr miatt, hirtelen kell valamit összeütni, mert vacsora kell.

Kellett, hogy valakinek, valahol elmondhassa, kiadja magából mindezt, a szomszédasszonynak én sem mondanám el, egy óra múlva az egész ház ezt beszélné. Pedig ilyesmi akárkivel bármikor megtörténhet.

2012. jan. 14. 20:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!