Gondolom, már túl vagytok az ebéden. A gond nem is a szemeteslapáttal lehet, hanem az apró, szemmel nem is látható éles üvegdarabkákkal. Egy ilyen lenyelve, gyakorlatilag menthetetlenné teszi a pacienst.
2012. jan. 14. 17:44
2/16 anonim válasza:
Szemeteslapátra esett, és te még gondolkozol, hogy megetesd-e a családdal? Én tuti nem adnák nekik...
3/16 anonim válasza:
*adnám (bocsi)
4/16 anonim válasza:
Ne dobd ki, egy kutyus vagy macska (akár tiétek, akár szomszédé) megeszi. De ti ne egyetek már belőle. Sajnálom, elhiszem, hogy bosszantó, de mindenkivel megesik.
2012. jan. 14. 17:46
5/16 anonim válasza:
Dobd ki! Nem tudni a lapáton milyen "élősködők" voltak, ha még üvegdarabkáktól le is mosnád a husit, a baktériumok még ott maradhatnak rajta. Ne kockáztass, sohasem tudnád magadnak megbocsátani.
Most gyorsan csinálj valami gyors vacsorát (tojásos nokedlit, paprikás krumplit kolbival vagy virslivel, sült krumpli tükörtojással) ezek percek alatt készen vannak.
Ha a tálad jénai volt, és a forró jénait hidegre tetted, azért tört el. Én előtte konyharuhát szoktam összehajtogatni kb. 3-5 cm vastagra többet egymásba hajtok, és a forró jénait arra teszem az étellel, akkor nem durran szét.
2012. jan. 14. 17:52
6/16 A kérdező kommentje:
Pizzat csinaltam nekik. De a ferjem azt mondta ö megakarja enni.félek. Nehogy baja legyen amugy forro vizzel átmostuk.
2012. jan. 14. 17:58
7/16 anonim válasza:
hát hallod. ne egye meg
a lapáton, tudod mennyi baci van? és tudod milyen aljas bacik vannak? én tudom, ezt tanulom
elsőkörben gondolkodás nélkül dobnám ki
és nem vagyok gazdag, de fontosabb az egészség
ha már megtörtént, nem lehet mit csinálni
2012. jan. 14. 18:02
8/16 anonim válasza:
??? Lemostad a pizzát forró vízzel? Azt meg hogy?!
Ne egyétek meg. Csinálj másikat a férjednek. Legfeljebb nem lesz rajta annyi minden, ha kifogytál. Mi a pizzatésztát nem is kelesztjük, isteni és 20 perc alatt caklipakli kész.
2012. jan. 14. 18:08
9/16 anonim válasza:
A kérdező a húst mosta le, a pizzát a hús helyett készítette.
2012. jan. 14. 18:20
10/16 anonim válasza:
Ne add oda neki! Nem számít, hogy megenné, dobd ki szépen a kukába, legalább a feleség legyen eszénél :) Biztos bosszantó, de majd pótoljátok, nem éri meg kockáztatni. Mi extrém esetek vagyunk lehet, de a kutyánknak se szívesen adnánk oda (illetve tutira nem adnánk oda).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!